Foto: Shutterstock

Romantiskas attiecības ne vienmēr nozīmē vien ziedus un mīlestību, kopīgus smieklus un nebeidzamu laimi. Kā zināms, līdz ar nopietnām saistībām, mūsu ikdienā ienāk arī nepieciešamība apgūt prasmi pielāgoties otram un rast kompromisus. Izklausās visai nogurdinoši, vai ne tā? Šai sakarā, tuvojoties Valentīndienai, piedāvājam tās ierastajai tematikai gluži pretēju publikāciju, kas, iespējams, uzlabos noskaņojumu visiem vientuļniekiem! Iepazīsties ar lifehack.org apkopotajiem faktiem, kāpēc ir labi nebūt attiecībās, un rodi iemeslu priecāties par savu dzīvi pat tad, ja 14. februāri pavadīsi divvientulībā ar konfekšu kasti!

Tu vari doties spontānos ceļojumos vai pat pārcelties uz dzīvi citā valstī bez raizēm

Ja mēs kādu rītu pamostos un paziņotu vēl miegainajam mīļotajam, ka plānojam doties ekspedīcijā uz austrumiem ar kādu draudzeni un tāpēc nebūsim mājās tuvāko pusgadu, nemaksāsim daļu kopīgi īrētā dzīvokļa rēķina un viņam būs jārūpējas par mūsu kaķi, visticamāk, vīrietis šādu rīcību nodēvētu par nepieskaitāmu. Un, ļoti iespējams, tev kas tāds pat neienāktu prātā, jo vēlme būt kopā ar savu vīrieti izrādītos stiprāka par ilgām pēc pasaules apceļošanas.

Bet, ja tev nav nopietnu attiecību, iespēja doties uz ārzemēm studēt, strādāt vai vienkārši atpūsties, kā arī mešanās spontānos piedzīvojumos ar draudzenēm, jau ir krietni vienkāršāk realizējama, vai ne?

Ļaušanās flirtam un piedzīvojumiem

Laiku pa laikam flirtē visi – gan attiecībās esošie, gan brīvie putni. Taču teju katrai sievietei ir nācies piedzīvot patiešām mulsuma pilnu brīdi, saprotot, ka cilvēks, kam veltīti koķetie acu skati, bezrūpīgā matu cirtu atmešana un neviltotā interese par viņa dīvaino vaļasprieku, izrādās jau aizņemts. Tāpat reizēm burtiski jākož pirkstos, saprotot, ka, neraugoties uz seksīgā svešinieka žilbinošo smaidu un fantastisko augumu, mūsu ierastais un nedaudz nevīžīgais mīļotais tomēr nez kāpēc šķiet tuvāks… Vārdsakot, flirtēšana sagādā daudz vairāk prieka, ja neesam attiecībās.

Pievilcīgāks augums

Pētījumi liecina, ka nopietnās attiecībās to dalībnieki vidēji pieņemas svarā par septiņiem kilogramiem. Tā iemesls ir kopīgu maltīšu gatavošana, televīzijas skatīšanās tā vietā, lai dotos uz treniņiem, kā arī krišana kārdinājumā, redzot, kā našķējas otrs. Lieki teikt, ka šai ziņā vientulība ir pat vēlama!

Brīvais laiks

Sarakstīšanās ar īsziņām, randiņi, kopīgo radu apciemošana brīvdienās, vakariņu gatavošana partnerim, bezcerīga raudzīšanās sienā, vairākas dienas nedarot neko, nopietnu strīdu laikā… Parēķini, cik daudz laika iespējams ietaupīt, izvairoties no attiecībām!

Tava gulta – tava pils

Lai gan sekss ir krietni baudāmāks ar cilvēku, ko mīli un pazīsti, tava "dārguma" krākšana gan, visticamāk, nav to lietu sarakstā, kas tevi guļamistabā iepriecina. Iespēja gulēt vienai lielā gultā, nedalot ar kādu ne segu, ne spilvenu, patiešām ir lieliska! Novērtē to!

Sirdsmiers

Lai gan attiecībās ir neskaitāmi brīži, kas liek apjaust, ka dzīve no tiesas ir dzīvošanas vērta, tajās gadās arī krīzes situācijas. Emocijas, ko rada strīdi un vilšanās, ir ļoti smaga bagāža. Ne velti orkānus mēdz dēvēt cilvēku vārdos. Mēs patiešām spējam radīt īstu vētru otra cilvēka ikdienā, uz laiku to pat pilnībā izpostot!

Draugi un ģimene

Esot attiecībās vai veidojot savu ģimeni, mūsu draugi un tuvinieki, gluži neviļus, tiek atstāti novārtā. Lai cik ļoti mēs to arī negribētu, laiku nav iespējams pavairot, tāpēc izbaudi iespēju neraizēties par vienas vai otras puses aizvainošanu, cenšoties to sadalīt starp tām godīgi!

Tu vari darīt visu, ko vēlies

Trauku mazgāšanas atlikšana, pidžamas nenovilkšana līdz pēcpusdienai, neraizēšanās par izlaistu vaksāciju – ja vien tev nedraud pilnīga iedzīvošanās netīrībā, tu savā mājoklī vari darīt ko vien vēlies un kad vēlies! Izbaudi to!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!