Foto: Shutterstock
Gadījumā, ja laiku pa laikam cīnies ar greizsirdību negatīvas pagātnes pieredzes dēļ, ņem vērā, ka šī īpašība var sagraut arī mīlošākās attiecības. Lai uzzinātu, kā pret neuzticību attiecas vīrieši, vērsāmies pie viņiem, pārrunājot krāpšanas iemeslus un rīcību, kas raksturo īstus vīriešus. Lūk, vīriešu novērojumos balstīti iemesli, kāpēc īsts vīrietis nekad nekrāps savu mīļoto sievieti. Iespējams, tie ļaus tev atbrīvoties no "tarakāniem" savā galvā, apjaušot, ka raizēm nudien nav pamata!

Spēja paust savas emocijas un runāt par tām

Foto: Shutterstock

Kā zināms, sievietēm ir krietni vieglāk runāt par savām izjūtām, atklājot partnerim emocijas, ko radījusi viņa rīcība, kā arī faktorus, kas konkrētajās attiecībās sievieti dara nelaimīgu. Savukārt vīriešiem runāšana par savām izjūtām, emocijām un vājībām vedas krietni grūtāk.

Tomēr tas nenozīmē, ka stiprais dzimums par sarežģījumiem privātajā dzīvē pārdzīvo mazāk. Tieši otrādi, apzinoties savu vainu kārtējā konflikta izraisīšanā, vīrieti moka pašpārmetumi, un, lai no negatīvajām sajūtām izbēgtu, tiek darīts viss, lai aizmirstos.

Negatīvi ieradumi, adrenalīnu sniedzoši vaļasprieki un gadījuma sakari ir izplatītākās aizmiršanās alternatīvas, tomēr atceries, ka šādi rīkosies vien vāja personība. Spēcīgi vīrieši nebaidīsies runāt par saviem pārdzīvojumiem, atklāt emocijas un vājības. Viņi nekad neizvēlēsies vieglāko – krāpšanas un padošanās ceļu!

Pietiekams gribasspēks

Foto: Shutterstock

Nav noslēpums, ka atsevišķi vīrieši nelaiž garām ne mazāko iespēju izbaudīt pēc iespējas vairāk intīmās tuvības ar pazīstamām un mazpazīstamām sievietēm. Tomēr, ja vīrieša dzīvē ir ienākusi sieviete, kura viņu dara laimīgu, diezin vai radīsies vēlme šīs attiecības apdraudēt ar mirkļa iegribu apmierināt fizisku iekāri.

Tā vietā īsts vīrietis dosies pie savas sievietes un vajadzības gadījumā nebaidīsies eksperimentēt guļamistabā, lai vajadzības gadījumā atsvaidzinātu pāra mīlas dzīvi.

Sieviete kā potenciālā sieva un bērnu māte

Foto: Shutterstock

Ja vien vīrietis nav nolēmis vien izklaidēties un uzkavēties dzīves baudīšanas fāzē, jau nobriedušā vecumā viņš diezin vai turpinās attiecības ar sievieti, kurā nesaskata sev piemērotas nopietnu attiecību partneres potenciālu. Īsts vīrietis nekad neuztvers sievieti kā seksa objektu, nerēķinoties ar viņas jūtām, tāpēc, ja skaidri zini, ka tavs partneris redz kopīgu nākotni ar tevi, vari būt droša, ka viņš neriskēs pazaudēt tevi un jūsu attiecības vien īslaicīgas baudas dēļ. Tā viņam gluži vienkārši neinteresēs.

Vīrišķību neapliecina ordeņi pie jostas

Foto: Shutterstock

Lai apliecinātu vīrišķību paša acīs, vīrietim nav nepieciešams iekarot pēc iespējas lielāku sieviešu skaitu. Viņš apzinās savu vērtību un spējas, tāpēc iztiek bez publiskas to demonstrēšanas. 

Pretējā gadījumā vīrietis, ar ko tiecies, nudien nav šī vārda cienīgs. Ņem vērā, ka par īstu vīrišķību patiešām liecina vien darbi un rīcība, nevis tukša plātīšanās un acīmredzama pašapliecināšanās.

Nesāpini tos, kurus mīli

Foto: Shutterstock

Mīlošs vīrietis nekad nesāpinās sievieti, ar kuru ir izvēlējies veidot attiecības. Ja tās ir harmoniskas un cieņpilnas, vari būt droša, ka tavs partneris darīs visu, lai pasargātu tevi no jebkāda veida pārdzīvojumiem. Tādējādi tas likumsakarīgi paredz ieinteresētību tavā labklājībā – gan emocionālā, gan fiziskā, un īsts vīrietis apzinās, ka neuzticība ar to nevar būt saistīta nekādā mērā. Viņa vērtības un morāles normas ir augstas, tāpēc saistīšanās ar citu sievieti šādā situācijā gluži vienkārši nav iespējama.

Spēja pateikt "Nē!"

Foto: PantherMedia/Scanpix

Tā vietā, lai krāptu savu partneri un rīkotos sievietei aiz muguras, īsts vīrietis spēs par savām izjūtām runāt atklāti, darot zināmu, ka vēlas esošās attiecības pārtraukt. Melošana, izlikšanās un noklusēšana ir zem sevi cienoša vīrieša goda, tāpēc, gadījumā, ja jūtas patiesi ir zudušas un attiecības sevi izsmēlušas, vīrietis par to spēs informēt savu partneri, neraisot liekas, nepamatotas cerības. 

Pretējā gadījumā vari būt droša, ka līdz šim esi bijusi kopā ar vīrieti, kurš tomēr nav šī vārda cienīgs, viņu neraksturojot godīgai rīcībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!