Foto: Scanpix
Nav noslēpums, ka fiziska tuvība un seksuāla saskaņa ir viens no būtiskākajiem laimīgu, harmonisku un saskanīgu attiecību priekšnoteikumiem. Tomēr, ko iesākt, ja partneri ir kopā nebūt ne pirmo gadu un intīmajā dzīvē iestājies panīkums? Lai gūtu idejas seksualitātes atraisīšanai un tuvības mirkļu uzlabošanai, noskaidrojām, kā par intīmās dzīves kvalitāti rūpējas pāri mums apkārt.

Kādā no šovasar baudītajiem atpūtas mirkļiem dabā, aptaujājot draudzenes un viņu otrās pusītes, guvām noderīgas atziņas par attiecību kvalitātes uzturēšanu gan no sievietes, gan vīrieša skatpunkta. Lūk, vērtīgi ieradumi, ko, iespējams, vērts iekļaut arī tavā un tava partnera ikdienā!

Evita un Mairis*

Foto: Shutterstock

Kā atklāj pāris, svarīgākais nosacījums, ko ievērot, lai uzlabotu attiecību kvalitāti visās to jomās, ir partneriem veltīt pietiekami daudz savstarpējās uzmanības. "Mūsdienu tehnoloģiju laikmetā, šķiet, ikviens staigā ar nodurtu skatienu, raugoties telefona ekrānā pat tad, kad līdzās ir mīļotais cilvēks. Mūsuprāt, šāda izturēšanās ir necieņas paušana. Savukārt, zūdot cieņai, gluži likumsakarīgi mazināsies arī visu attiecību aspektu kvalitāte.

Tā nu, esot kopā, baudām viens otra kompāniju, nevis bezjēdzīgi spaidām telefonus. Tas liek uzlaboties gan attiecību ikdienai, gan nekaitē arī seksuālajai dzīvei. Galu galā, ja mans partneris, guļot gultā, par interesantāku uzskatītu savu viedtālruni, tad par kādu tuvību vispār varētu būt runa?" retoriski spriež Evita.

Linda un Ivars

Foto: Shutterstock

Sinita un Andris

Foto: Shutterstock

Laila un Rihards

Foto: Shutterstock

Ilva un Raitis

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!