Foto: PantherMedia/Scanpix
Kuram gan nepatīk dzirdēt komplimentus! Apkārtējo uzslavas liek mums justies spējīgākiem, novērtētākiem un veiksmīgākiem. Lai uzlabotu noskaņojumu un paceltu pašapziņu arī savam mīļotajam vīrietim, iepazīsties ar ekspertu novērotajiem komplimentiem, ko vīriešiem nekad neapnīk dzirdēt!

Uzslavē viņa augumu

Laiku pa laikam atzinīgi novērtē mīļotā figūru, īpaši, ja viņš ir sācis pastiprināti pievērst tai uzmanību. Savukārt, ja rezultātu nav, tomēr tavs partneris patiesi cenšas, arī šai gadījumā neskopojies ar uzslavu, kas viņu motivēs vēl vairāk.

Pasaki "Paldies!"

Kalifornijas Universitātē veiktā pētījumā atklāts, ka cilvēki, kuru otrās pusītes viņus biežāk novērtē, sakot komplimentus un paužot cieņu, tāpat attiecīgi izturas pret saviem mīļotajiem cilvēkiem, atdarot ar to pašu.

Neaizmirsti tik vienkāršo "Paldies!" un "Lūdzu!", un Jūsu attiecības uzlabosies!

Atzīšanās mīlestībā

Nevis steidzīgs "Mīlu!" vai sirsniņa īsziņā, bet gan nopietni domāta un patiesa atzīšanās mīlestībā īpašos brīžos jūs tuvinās un radīs savstarpēju intimitāti.

Lepojies

Kuram gan nepatīk apkārtējo paustais novērtējums un mūsu spēja likt tuviniekiem lepoties ar paveikto? Uzslavē savu vīrieti gan par sasniegumiem darbā, gan vaļaspriekos, kopīgi svinot dzīves lielās un mazās uzvaras!

Mazliet pikantērijas

Ja esat aizvadījuši kaislīgu nakti vai piedzīvojuši patiesi neaizmirstamu pēcpusdienas mīlēšanos, nekautrējies to pateikt vīrietim! Tas glaimos viņa pašapziņai un radīs iekāri turpinājumam.

Uzslavē viņa raksturu

Līdzīgi komplimentam par tvirtu dibenu, arī tava atklāsme, ka esi sajūsmā par viņa dāsno raksturu, sildīs vīrieša sirdi un radīs prieku.

Ļauj viņam justies gudram

Pat, ja vari tikt ar datora problēmām galā pati, laiku pa laikam ļauj to izdarīt partnerim. Viņš jutīsies priecīgs par iespēju tev palīdzēt un palepoties ar savām zināšanām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!