Foto: AP/Scanpix

Šķiršanās nav sevišķi patīkams process, vēl jo vairāk, ja šķirtās attiecības nav atstātas uz labas nots. Tomēr ir arī daži patīkamie un skaistie savienību stāsti, no kuriem būtu vērts paņemt kādu padomiņu.

Kelvins Hariss un Teilore Svifta

Foto: Vida Press

Tās, kuras labprāt seko līdzi slavenību romantiskajām gaitām, noteikti būs ievērojušas Kelvina Harisa un Teilores Sviftas nepatīkamo attiecību noslēgumu – pazīstamais dīdžejs burtiski izdzēsa Sviftu no savas dzīves, pazudinot jebkuru patīkamo atmiņu "Instagram" no laikiem, kad viņš bija kopā ar dziedātāju. Tikmēr Teilore metās mazināt savu romantisko apetīti kopā ar aktieri Tomu Hidlestonu. Tiesa, šo nevarētu saukt par sevišķi patīkamu šķiršanās procesu, ņemot vērā, ka viņu darbībām tiek sekots ik uz soļa – kā dzīvē, tā sociālajos tīklos.

Tomēr uz to var arī paskatīties nedaudz citādāk – Svifta mēnešiem ilgi neslīka savās asarās, bet metās jaunos piedzīvojumos un izdzīvoja mirkli. Protams, šķiršanās parasti nav sevišķi patīkams process, tomēr atmiņas par jau zudušajām attiecībām var būt sāpīgas vēl ilgu laiku. No viņas būtu vērts aizlienēt spēku, saņemties un nostāties uz kājām, cik vien ātri iespējams.

Lady Gaga un Teilors Kinnijs

Foto: Vida Press

Lady Gaga un aktiere Teilora Kinnija faniem šī vasara atnesa īstu šoka devu – pēc piecu gadu attiecībām zvaigžņotais pāris izlēmis doties katrs savu ceļu. Pāris, kurš satikās video filmēšanas laikā, saderinājās pērnā gada februārī, tāpēc viss liecināja, ka viņu attiecībām vēl būs ilgs mūžs, tomēr notika pretējais, un jau vairākas nedēļas pirms paziņojuma, pāris nebija sabiedrībā redzēts, raisot cilvēkos bažas. To visu vēl vairāk pastiprināja fakts, ka Lady Gaga tika iemūžināta kādā fotogrāfijā bez saderināšanās gredzena.

Tiesa, pēc šī notikuma viņa vērsās pie saviem faniem, nedaudz paskaidrojot notikušo. Viņa atzina, ka viņa ar Teiloru vienmēr ir domājusi, ka "viņi ir dvēseles radinieki". Pēc tam viņa lūdza saviem faniem, lai viņi ir iecietīgi un atceras, ka arī viņi ir tikai cilvēki, kuri viens otru mīl.

Hilarija Svanka un Rubens Torres

Foto: AFP/Scanpix

Aktrisei Hilarijai Svankai jeb "Miljons dolāru mazulītei" šīs bija trešās nopietnās attiecības. Viņa bija kopā ar bijušo tenisistu Rubenu Torresu. Tikušies aptuveni gadu un devušies kalnainā pārgājienā, pasaulei marta izskaņā tika atrādīta jauna fotogrāfija vietnē "Instagram", kurā abi nobildējušies pēc bildinājuma, un Hilarija vērojama ar gredzenu pirkstā. Pie fotogrāfijas bija paraksts: "Devos pārgājienā un notika šis. Esmu tik priecīga paziņot par saderināšanos ar savu dārgo Rubenu," priecīgajā ziņā dalījās aktrise.

Tomēr jāpiebilst, ka fotogrāfija no viņas "Instagram" konta pazuda samērā ātri, liekot domāt, ka fotogrāfija piesaistījusi pārāk lielu uzmanību. Tomēr viņa savā profilā dalījās ar citiem laimīgiem mirkļiem, kas aizēnoja, šķiet, patiesību. Bildinājums tika atcelts.

Līdzīgi kā Kelvina Harisa gadījumā, bilžu un laimīgo mirkļu izdzēšana tikai vēl vairāk pastiprināja cilvēku un arī mediju uzmanību. Ja vienmēr esi dalījusies pārīšu fotogrāfijās ar savu mīļoto, to pēkšņa izdzēšana radīs tikai aizdomas, tāpēc, ja vēlies savas attiecības nokārtot privāti, iespējams, labāk ir nedaudz nogaidīt.

Vairāk par Hilarijas Svankas dzīvi, kā arī viņas mīlas līkločiem, lasi šeit.

Igija Azelija un Niks Jangs

Foto: AP/Scanpix

Repere Igija un basketbolists Niks Jangs pavisam nesen tika ierauti ļoti nepatīkamā krāpšanas skandālā. Tika nopludināts video materiāls, kurā Niks savam komandas biedram izklāsta detaļas par dažādām sievietēm.

Taču trīs mēnešus pēc scēnas, Igija dalījās ar ļoti laipnu paziņojumu. "Lai arī kā es mīlētu Niku un centos atjaunot savu uzticību viņam, pēdējās nedēļās esmu sapratusi, ka es to vienkārši nespēju. Es novēlu Nikam visu to labāko. Nekad nav viegli atvadīties no cilvēka, ar kuru tu esi izplānojusi visu nākotni, tomēr nākotne var tikt pārrakstīta, un no šodienas – manējā ir balta lapa."

Salīdzinājumā ar citiem pāriem, kuri viens otru pēc tam nomelno, jāsaka, ka šis patiešām ir diezgan pieklājīgs vieds, kā paziņot citiem par attiecību šķiršanu. No Igijas vērts aizlienēt mierīgumu un vēsu prātu. Lai arī viņa nav izgājusi cauri sevišķi patīkamiem procesiem, ir vērts neaprunāt otru un nenovēlēt viņam ļaunu.

Raksta tapšanā izmantota informācija no "The Sun", "Vogue", "Dailymail", "Usmagazine".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!