Foto: Kadrs no video
Pasauli pāršalcis aizkustinošs bildinājuma stāsts, kas uzrunājis nudien daudzus. Kāds austrāliešu puisis vārdā Terijs lūdzis roku savai mīļotajai Annai. Tomēr, pašai laimīgajai dāmai to nezinot, saderināšanās gredzenu viņa jau patiesībā nēsājusi gandrīz katru dienu pusotra gada garumā.

Viss sācies ar to, ka Terijs abu kopā būšanas pirmajā gadadienā Annai uzdāvinājs pašgatavotu koka kaklarotu. Tomēr šī rota bija daudz īpašāka nekā varētu šķist – Terijs tajā bija paslēpis sadarināšanās gredzenu.

Foto: Kadrs no video

Anna, pašai to nezinot, mīļotā dāvāto rotu nēsāja gandrīz katru dienu pusotra gada garumā.
2016. gada novembrī pārītis devās ceļojumā, lai baudītu Skotijas piedāvātos dabas krāšņumus, un tieši tas bija arī laiks, kad Terijs bija nolēmis uzdot Annai zīmīgo jautājumu. Tieši pirms jautājuma uzdošanas viņš palūdzis Annai kaklarotu, aizbildinoties, ka vēlas to nofotografēt pret klintīm. Tas bija mirklis, kad viņš slepenībā aši ar nazi atvēris spēcīgi sastiprinātos koka gabaliņus, lai bildināšanas mirklī koks viegli padotos un būtu iespējams izņemt gredzenu.

Viņš pagriezies pret Annu un teicis: "Ak, es aizmirsu tev atdot tavu kaklarotu." Līdz ar šiem vārdiem Terijs nometies uz viena ceļa un ar veiklu kustību atvēris kaklarotu, parādot, ko patiesībā Anna visu šo laiku nēsājusi ap kaklu, un izsakot bildinājumu.

Terijs atminas, ka tajā brīdī Anna ļoti apjukusi, tomēr priekā iekliegusies un atbildējusi ar jāvārdu. "Patiesībā viņai vajadzēja nelielu brītiņu, lai saprastu, ka gredzens jau kopš kaklarotas uzdāvināšanas mirkļa bijis paslēpts viņas rotā," Terijs atklājis "Huffington Post", piebilstot, ka Anna vien emociju uzplūdā nodusmojusies, ka kaklarotu viņa varēja arī pazaudēt.

Pāris šobrīd krāj naudu, lai varētu iegādāties māju, kur arī vēlas apprecēties. Kā stāsta Terijs, šāda tipa kāzas kopā tikai ar tuvākajiem viņu miera ostā būtu tieši tas, kas viņus raksturotu.

Lūk, arī viņu video:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!