Foto: Shutterstock
Ļoti daudzi pāri, uzsākot attiecības, cer, ka būs kopā ilgi un laimīgi. Diemžēl bieži sapni par mūžīgu saticību un mīlestību neizdodas piepildīt, attiecību sākumā kvēlojošā uguntiņa apdziest un tās vietā nāk kašķi, atsvešinātība un pat vienaldzība. Ieskaties "Viņa" rakstu krājumā un uzzini vērtīgus ieteikumus attiecību kopšanai.

Attiecības ir jākopj. Ir naivi cerēt, ka jaunībā sastapsi savu sapņu princi vai princesi un jūs kopā dzīvosiet ilgi un laimīgi, ja pie savas savienības nestrādāsiet. Ir būtiski dalīties savos sapņos un pārdzīvojumos, atklāt savas kvēlākās ieceres un visrūpīgāk glabātos noslēpumus. Tomēr būtiski saprast, ka reizēm sava mēle jātur aiz zobiem, kā arī laiku pa laikam jāpiekāpjas, savas ieceres noliekot otrajā plānā un koncentrējoties uz jūsu abu, nevis tikai taviem ieguvumiem.

"Viņa" rakstu krājumā uzzināsi gan par to, kā uzturēt dzirksti seksuālajā dzīvē, gan ikdienišķiem sīkumiem, kas var uzlabot laulības dzīvi. Tāpat tur atradīsi noderīgus laulātu pāru ieteikumus attiecību stiprināšanai.

Tāpat atgādinām, ka "Viņa.lv" ir uzsākusi pasākumu ciklu "Sarunas spēkam". Pasākumos kopā ar psihoterapeitiem, psihoterapijas speciālistiem un līdzīgā situācijā nonākušiem cilvēkiem meklēt atbildes uz jautājumiem par laimi, attiecībām un krīzēm tajās. Nākamā saruna paredzēta 14. martā. Tās laikā kopā ar psihoterapijas speciālistiem Ilonu Bušu un Gati Bušu runāsim par atsvešinātību attiecībās un to, kā nosargāt saikni, kas vieno partnerus. Plašāka informācija pieejama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!