Foto: Publicitātes foto

Tautā iemīļotais Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris patlaban dzīvo viens un lielu traģēdiju tajā nesaskata. Tomēr viņš atzīst, ka cilvēks nav radīts dzīvošanai vienatnē, un tagad Ķesteris priecātos satikt sievieti, kura vienlaikus būtu gan draugs, gan spētu radīt "tauriņus vēderā". Par savu privāto dzīvi aktieris pastāstījis intervijā izdevumam "Ieva".

Ģirts Ķesteris, kuram nākamgad februārī apritēs 60 gadu, nelepojas, ka viņa savulaik noslēgtā laulība izjuka, viņš nožēlo, ka nav spējis šo laulību iznest cauri dzīvei. "Varu rast attaisnojumus un iemeslus, bet kopējā izpratnē – jā, par to ir kauns," intervijā "Ievai" saka aktieris.

Otrreiz viņš neesot apprecējies, jo ir "fatālists". Vienlaikus aktieris tagad gribētu "foršas, draudzīgas un perspektīvas" attiecības jeb cilvēku, ar kuru kopā nosirmot un novecot.

Iepriekš viņam gadījies arī aizvainot sievietes, proti, Ķesteris esot trīsreiz izteicis bildinājumu, taču līdz kāzām tā arī neticis. "Un ne tāpēc, ka būtu šaubījies par sievieti, šaubos pats par sevi – vai varētu būt tas īstais un vienīgais," analizē viņš.

"Man vispār patīk, ka attiecības stūrē sieviete. Tikai reizēm vēlams, lai ir kāds stūrītis, kas būtu tikai mans, kurā nevajag ieviest kārtību. Un labi, ja sieviete saprot, ka neturēšu rociņu un neskatīšos kopā kino, sēžot dīvānā," saka Ķesteris, kuram "čubināšanās" neesot raksturīga, taču vienreiz mēnesī viņš būtu gatavs arī tam.

Runājot par sev vēlamāko partneri, aktieris atzīmē, ka viņas vecumam nav nozīme, taču savstarpējai pievilcībai gan. Ja cilvēks patīk, tad patīk, uzskata Ķesteris un piebilst, ka koķetēšanas un flirtēšanas prasmes gan viņam esot svešas.

Pilna intervija lasāma 18. oktobra izdevumā "Ieva"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!