Foto: Privātais arhīvs
Dziedātājai Samantai Tīnai šonedēļ liels notikums – klajā nāk albums "Vēstule tev". Tituldziesmas nosaukums daudz pastāsta arī par viņas privāto dzīvi, proti, māksliniece nesen saņēmusi bildinājumu un, kā izrādās, ar savu partneri viņa divus gadus sarakstījusies "Instagram" platformā. Tagad vēstuļu rakstītājs ir Samantas līgavainis.

Savā romantiskajā stāstā dziedātāja ļāvusi ieskatīties šova "Slavenības bez filtra" vērotājiem. Lai gan Samanta Tīna turpina būt diskrēta un plašākai publikai savu izredzēto nerāda, raidījumā viņa pastāstījusi iepazīšanās aizkulises.

Kā raidījumā atklāj dziedātāja, nezināmais puisis viņai divus gadus rakstījis vēstules internetā. Ziņojumi bijuši periodiski un nekad ne banāli. Dziedātājai "Instagram" seko teju 78 000 fanu, viņa komunicē ar daudziem, kas uzraksta. Bet šī puiša vēstules citu starpā izcēlušās tik ļoti, ka starp abiem izveidojusies draudzīga ilglaicīga sarakste, kurā runāts par visu, tostarp, piemēram, par jaunumiem politikā. Pati Samanta pat neesot iedziļinājusies rakstītāja publiskotajās fotogrāfijās.

Viss mainījies, kad Samanta satika savu slepeno pielūdzēju. "Pirms trim gadiem es, iespējams, šim cilvēkam būtu pagājusi garām. Bet viņš tiešām ir brīnišķīgs!"

Samanta atklāj, ka, uzsākot attiecības, viņai bija savi noteikumi. Viens no tiem – viņa bija kategoriski pret dzīvošanu kopā, kamēr viņa nav attiecīgajā statusā. Noslēpumainais līgavainis bildinājumam bija gatavs jau divus mēnešus pēc pirmās tikšanās un attiecību uzsākšanas. Samantai bildinājums bijis pārsteigums, viņa saka.

Tiesa, par gaidāmo kāzu norisi un datumu Samanta vēl pagaidām neko neatklāj, vien apliecina, ka ir ļoti laimīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!