Foto: F64
Gandrīz pēc astoņiem laulībā pavadītiem gadiem pērnā gada izskaņā Ieva Ilvesa sociālajos tīklos paziņoja, ka savienībai ar bijušo Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu pienākušas beigas. Lai arī šobrīd laulība vēl nav oficiāli šķirta, tomēr jau ir zināms, ka pēc šķiršanās Ieva vairs nesaņems kompensāciju no Igaunijas valsts kases, ziņo žurnāls "Kas Jauns".

Pērnā gada izskaņā Ieva Ilvesa savā "Facebook" profilā paziņoja par teju astoņus gadus ilgušās laulības beigām. "Šajā pirmssvētku noskaņā ar dziļu sarūgtinājumu man jums jāpavēsta, ka gandrīz 8 gadu kopdzīve ar manu vīru Tomasu Ilvesu šķiras. Neviens brīdis šādiem lēmumiem nav īstais, tomēr šobrīd pēc ilgām pārdomām un, cienot Tomasa izvēli, man ir skaidrs, ka turpmāk katrs iesim savu ceļu, kopīgi rūpējoties par bērnu labklājību," vēstīja Ieva Ilvesa.

Uzzinot par Igaunijas bijušā pirmā pāra šķiršanos, igauņu mediji metās šķetināt, kas notiks ar Ievas ikmēneša kompensāciju 1663,63 eiro apmērā, kas viņai pienākas no Igaunijas valsts kases. "Igauņu žurnālisti uzzinājuši, ka šie maksājumi tiks pārtraukti, kolīdz laulības šķiršanas process būs noslēdzies," raksta "Kas Jauns". Turpretī, gadījumā ja Tomass Ilvess vēl reizi iestūrēs laulības ostā, viņa jaunajai sievai kompensācija nepienāksies, atsaucoties uz "Postimees.ee", vēsta izdevums.

Tāpat žurnāls ziņo, ka Ievai un Tomasam Hendrikam joprojām ir kopīgs uzņēmums, kura peļņa pagājušā gadā sasniedza 246 tūkstošus eiro.

Plašāku informāciju meklē žurnāla "Kas Jauns" 9. janvāra numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!