Foto: Ieva Romaško

Dailes teātra aktieris Lauris Subatnieks svinēs kāzas ar mīļoto sievieti, zinātņu doktori un mediju un komunikāciju aģentūras "Dentsu Latvia" vadītāju Lindu Saulīti, ar kuru ir kopā jau 18 gadu, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns". Kā smej mākslinieks, viņš 18 gadus esot krājis naudu gredzenam.

Skatuves mākslinieku vidū nevienam nav noslēpums, ka Subatnieks, kurš vairākos TV šovos tēlojis attiecību ekspertu un savedēju, savā privātajā dzīvē ir īstens ģimenes cilvēks. Subatnieks jau daudzus gadus ir kopā ar Lindu Saulīti, abiem ir arī 13 gadus vecs dēls.

Tomēr šīs attiecības nav tikušas noformētas oficiāli. Tagad tas notiks, Lauris un Linda atklājuši žurnālam "Kas Jauns". Subatnieks savu dzīvesbiedri bildinājis pat divreiz, pēdējoreiz pērnā gada augustā. Saulīte bildinājumu pieņēmusi. Uzaicinājums uz kāzām būšot liels pārsteigums arī dēlam, jo puika visus šos gadus dzīvojis ar domu, ka vecāki ir precējušies.

Abu mīlasstāsts aizsācies pēc Lindas Saulītes iniciatīvas, proti, viņa aktierim pēc izrādes nosūtījusi zīmīti "Ja vēlies, vari man piezvanīt!" Taču pirms tam abus kopā centies savest Intars Rešetins ar kundzi.

Savu kāzu dienu abi iecerējuši aizvadīt ļoti šaurā, tikai tuvāko cilvēku, lokā.

Pilns raksts lasāms 30. janvāra izdevumā "Kas Jauns"!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!