Tieši svētki nereti liek pastiprināti sajust savu vientulību. Tomēr tieši svētkos ir lielāka iespēja uzlabot savu dzīvi, sasniedzot to, ko kārojas. Nu, vai vismaz spert solīti pretī sava sapņa īstenošanai. Sapnim par mīlestību. Šim pasākumam Jāņi patiesībā ir gandrīz vai ideāls laiks.
Proti, romantika: daba, ugunskurs, vispārēja atraisīta atmosfēra… Un, kas nav mazsvarīgi, potenciāli jauni, agrāk nesastapti cilvēki. Parasti jautrās kompānijās kāds pamanās paņemt līdzi draugu vai draudzeni, kas agrāk nav redzēti.

Starp citu, ja savas svinēšanas vietas un jaukas kompānijas nav, lieti noder arī sabiedriskie pasākumi. Katrā pilsētā vai miestiņā būs kāda svinēšana, kur var nākt arī vientuļi ļaudis. Arī tādi, kuriem pāri 30, 40 vai pat 50. Katrā vecumā vientuļš cilvēks meklē kādu siltu sirsniņu, ja vien tic tam, ka spēj iemīlēties. Un Jāņos, kā arī svētkos vispār, šī vēlēšanās kļūst stiprāka. Tikai nav prātīgi visu slīcināt alutiņa plūdos.

Tātad, dodoties svinēt ar domu, ka meklēsi potenciālu parneri, atceries, ka tā nav tukša izklaide, bet gan nopietns pasākums. Visai iespējams, ka svinētāju pulkā būs ne viens vien “brīvs” cilvēks. Vīrietis tieši tev.

Ko darīt:

  • Vispirms atmet bailes un aizmirsti visas iepriekšējās neveiksmīgās attiecības, kas darījušas sāpes. Padari savu sirdi, kaut uz svētku brīdi, par siltu, atvērtu un jauku vietu, kur rodas vēlēšanās ieskatīties. Saīgušam pūslim, kurš ir nelaimes un pārciesto pārestību iemiesojums, neviens virsū neskatīsies. No drūmajiem svētkos vairās. Bet laimīgie un priecīgie gluži otrādi - pievelk. Arī tad, ja smaids ir tikai blāvs atspulgs no tās laimes, kas agrāk cilvēkam piederējusi, vai kuru viņš tikai vēlas sastapt. Smaids ir kā universālā atslēga – tā atslēgs jebkuru sirdi. Iestāsti sev, ka esi laimīga pati par sevi, arī esot viena. Izrādi to, ka esi brīva, veltot savu draudzīgumu citiem. Tas vīriešus pievelk, kaut vai tīri aiz ziņkāres, jo zemapziņā viņi ir pārliecināti, ka darīt mūs laimīgas ir stiprā dzimuma uzdevums.
  • Ja vēlies attiecības uz vienu nakti - seksu seksa pēc, tad tā sev arī pasaki. Svini, priecājies, dzer, mīlējies. Protams, neaizmirsti par prezervatīviem. Taču īpaši neceri, ka pēc šādiem svētkiem, sevišķi, ja pamatīgi dzerts, tavā dzīvē ienāks jaunas romatiskas attiecības. Visticamāk, ka svešinieks, ar kuru kopā pavadīta nakts, tā arī paliks svešinieks. Esi godīga pret sevi, tad nesekos vilšanās un jautājumi: “vai tad es nebiju laba”, “kāpēc mums nevar būt nopietnas attiecības”, “vai tas tiešām bija viss, un es atkal esmu viena”.
  • Lai jauko svešinieku, potenciālo partneri, ievilnātu savos tīklos, padari viņa svētkus jaukus, neaizmirstamus. Taču nevis ar savu ķermeni, bet gan prātu un sirdi. Iespējams, ka kopā ar tevi būs daudz skaistu meiteņu un sieviešu (potenciālās konkurentes), kuras būs gatavas doties viņam līdzi meklēt papardes ziedu. Tu vari izcelties - esi citādāka. Tas katram vīrietim, kurš zina, kas notiks, piemēram, populārie Jāņu nakts pasākumi ar meitenēm, liks brīnīties, kāpēc tu esi savādāka. Kāpēc tā izcelies uz kopējā fona.
  • Kas tad ir šis ierocis: prast aizķert vīrieša cilvēcisko būtību, viņa sirdi. Tikai dari to, pirms visi ir krietni iedzēruši. Tātad, jāsāk tūlīt, uzreiz pēc tam, kad ierodies svinību vietā un ieraugi kāroto. Smaidi, izrādi interesi, lūdz nedaudz piepalīdzēt tev uzticētajā svētku gatavošanas darbiņā. Ņem vērā, ka potenciāli brīvie vīrieši arī svētkos mēģinās noskatīt kandidātes nopietnām attiecībām, pat tad, ja ar citām meitenēm, nedaudz iedzēruši, ies meklēt papardes.
  • Nevajag runāt ar cilvēku par formālām lietām. Pietiks ar pāris teikumiem par šā gada auksto vasaru, lai pārietu pie tā, kas tiešām ir nozīmīgs. Cilvēks otram iepatīkas dažu minūšu, pat sekunžu, laikā. Pirmā simpātiju dzirksts modina uzticēšanos - pasaki, kas ir svarīgs tev. Uzklausi atbildi ar smaidu un skatoties acīs. Vari izmest frāzi: te ir tik daudz skaistu puišu, ka man pat bail, ka neiemīlos. Šajā jokā ir daudz patiesības, jo tu savam sarunas biedram dod mājienu: esmu brīva, es meklēju mīlestību.
  • Tad jautā vīrietim par to, kas interesē viņu. Ļauj, lai viņš stāsta par saviem sasniegumiem, lai palielās. Tas viņam pastiprinās svētku noskaņojumu. Prieks un patīkamas sajūtas radīsies un pieaugs pat bez alus. Ja paveiksies, tad tu būsi kļuvusi par viņa labsajūtas avotu. Tu, bet nevis alus un citas meitenes.
  • Jāņi paši rada atraisītu un juteklisku noskaņojumu. Atcerēsimies nerātnās dainas. Taču jutekliskuma un klajas seksualitātes netrūks arī ikdienā. Gluži pretēji - vīrieši, tieši tāpat kā mēs, ilgojas pēc emocionāliem pārdzīvojumiem - barības sirdij un dvēselei. Viņi varbūt arī kādreiz atcerēsies tās meitenes, kuras iegūtas svētku naktī. Savukārt par svešinieci, ar kuru visa nakts pavadīta pie ugunskura, klusi sarunājoties, viņam būs jādomā ilgi. Visticamāk, ka vīrietis vēlēsies satikties arī pēc svētkiem. Vienkārši pasēdēt kafejnīcā, parunāties, varbūt kaut kur aiziet...
Un tas jau ir cerīgs sākums nopietnām attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!