Foto: Publicitātes foto

Būdama sestajā grūtniecības mēnesī, mūziķa Džastina Bībera sieva Hailija neapgrūtina sevi ar jauna stila izveidi vai modes ziedošanu mainīgajām auguma formām. Viņa saglabā savu stila izjūtu un publiski demonstrē, ka grūtniecība tam nav traucēklis.

Hailijas tērpu izvēles demonstrē, ka viņa pieķērusies savai jaunībai un, kā izdevumā "The Sun" apstiprina stiliste Amanda Sandersa: "Grūtniecībai progresējot, viņa grūtnieču apģērbu nevalkās. Patlaban viņa cenšas izdomāt, kas jau no esošās garderobes piedien viņas citādajai auguma formai. Var secināt, ka Hailija cenšas saglabāt savu stila identitāti un izskatīties jauneklīga. Viņas grūtniecības stils šāds būs līdz pašām dzemdībām".

Foto: Vida Press

Piemēram, atceļā no mūziķes Billijas Eilišas koncerta Losandželosā, Hailija bija uzvilkusi pārlielus vīriešu sporta šortus (iespējams, no vīra palienētus), louferus ar zeķēm un mazu krekliņu, kas vēderu rāda visā tā godībā.

Arī savā "Instagram" kontā Hailija rāda grūtnieces vēderu un eksperimentus ar stilu, tiesa, neatvadoties no tradicionālās garderobes. Stiliste uzskata – topošajai māmiņai jaunais statuss ir biedējošs: "Bailes no bērna dzimšanas un būšana citādā ķermenī Hailijai nenākas viegli, jo tā ir ļoti publiska grūtniecība. Grūtniecība, kas pēc būtības iezīmē jaunības beigas un to, ka Hailijai turpmāk jābūt nesavtīgai. Tas viss jebkurai jaunai mammai var šķist biedējoši, un tas viņas drēbju izvēlē ir redzams."

Analizējot Hailijas stilu, speciāliste piebilst, ka, lai gan vēders atsegts, izvēle par labu pārāk lielām jakām un bleizeriem, ir aizsardzības pazīme.

"Hailija nav pilnībā eksponējusies. Kad viņa valkā šādus bleizerus, tā ir kā bērna pasargāšana. Hailija turpinās lietot savu jau esošo garderobi, jo viņa vienmēr valkājusi pārlielus apģērbus. Dažas grūtnieces pieņem maternitātes stilu, bet ne Hailija."

Savulaik mediji un sabiedrība mēdza komentēt un iesmiet, ka Bīberi vienmēr ģērbušies tā, it kā dotos uz diviem kardināli atšķirīgiem pasākumiem. Ja Džastins bija treniņtērpā, Hailija – smalkā vakarkleitā. Tas gan ir mainījies, šobrīd pāris izskatās sportiski saskaņots. "Tas ir tik smieklīgi, ka cilvēki par to runā, " oktobrī Hailija teica GQ intervijā par abu nesaskaņoto stilu. "Viņš var gribēt uz vakariņām uzvilkt platu treniņtērpu, un man var gribēties vilkt mazu kleitiņu tikai tāpēc, ka tajā mirklī tā jūtos. Nav nepieciešams vienoties: es vilkšu to un to, tādēļ tev jāvelk tas un tas."

Džastins blakus Hailijai aizvien izskatās kā bezpajumtnieks. Tā ir Hailija, kuras ķermenis un stils mainās. "Tā ir dzīves daļa – viņas evolūcija," Sandersa apstiprina.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!