Kā liecina jauna aptauja, britu modele Džordana jeb Ketija Praisa pēc sieviešu domām ir spilgtākais piemērs atkarībai no plastiskās ķirurģijas, vēsta "Femalefirst.co.uk".

Lai arī Džordana bez aizspriedumiem izturas pret izskata uzlabošanu ar ķirurģiskiem paņēmieniem un nekautrējas par to runāt, kā liecina vietnes "The Good Surgeon Guide" rīkotā aptauja, sievietēm šķiet, ka modeles aizraušanās ir bīstama viņas dzīvībai.

Otrajā vietā kā nelāgs piemērs atkarībai no plastiskās ķirurģijas ierindojusies amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Heidija Montāga, kas pagājušajā gadā pārcietusi desmit dažādas procedūras.

Kā uzskata aptaujātās sievietes, neviena no viņām neizskatās labi, neraugoties uz saviem pūliņiem. 31% aptaujāto uzskata, ka Ketija Praisa izskatās vienkārši briesmīgi, savukārt 62% uzskata, ka Heidija ir šausmīgs ķirurģiski "uzlabotā" skaistuma paraugs.

Trijnieku noslēgusi austrāliešu dziedātāja un talantu šova "X Factor" tiesnese Danija Minoga, kas, pēc sieviešu domām, pārāk aizraujas ar botulīna toksīna preparāta "Botox" injekcijām.

Desmitniekā iekļuvušas arī tādas slavenības kā Pamela Andersone, Šerona Osborna, Džekija Stalone un Džoslīna Vaildenšteina.

"Man tas nav nekas jauns, ka kosmētiskā ķirurģija ir atkarību izraisoša, pat slavenību vidū," rezultātus komentēja vietnes dibinātāja Kristiana Kloga. "Mūsu iepriekš pasūtītie pētījumi ir apliecinājuši, ka zemam pašnovērtējumam ir nozīme, izšķiroties par labu operācijai, un esmu pārliecināta, ka tas pats attiecas arī uz slavenībām. Es piekrītu, ka daudzas no slavenībām, kas iekļuvušas desmitniekā, pierāda, ka gulties zem naža ne vienmēr ir laba doma."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!