Ja arī Tevi apbur vintage stila aksesuāri un ir vēlme kādas no savām kurpītēm padarīt oriģinālas, kurpju klipši būs tieši laikā, pārvēršot kurpes jaunā un šarmantā veidolā.

Proti, daudzām no mums mājās ir vecmāmiņas rotas, kas tā arī netiek valkātas, bet ir tik skaistas, ka žēl krāt putekļus uz tām... Mazliet izdomas un greznos klipšu auskarus var pārveidot pieliekamos kurpju klipšos! Seko šiem vienkāršiem padomiem un ļaujies jaukajām kurpju pārvērtībām:



Pirmais solis

Jāatrod izejmateriāls - klipša auskari, kurus nelietosi tā sākotnējam mērķim.  Vēl var izmantot arī bantītes un tamlīdzīgus "skaistumnieciņus". Ja mājās nekas tāds neatrodas, tad, piemēram, interneta vietnē ebay.com noteikti atradīsi dažādus vintage klipša auskarus.  

Otrais solis

Minētajā interneta saitē vai kur citur ir jāsameklē arī speciālie kurpju klipši jeb pamats, pie kā tiks piestiprināts auskariņš. Tie attaisās un aiztaisās gluži kā klipši, tikai ir speciāli paredzēti kurpēm.

Trešais solis

Uzmanīgi jānoņem nost auskaru aizmugure. Tas varētu būt diezgan viegli izdarāms, jo lielai daļai klipšu auskaru dekoratīvā daļa ir pielīmēta.

Ceturtais solis

Kārtīgi jānotīra līmes paliekas, jo auskaru apakšējai virsmai pēc šī procedūras jābūt gludai - lai to veiksmīgi pielīmētu pie kurpju klipša.

Piektais solis

Sagatavo karstās līmes pistoli. Uzpilini mazu pilienu sakarsušas līmes uz kurpju klipša pamatnes un pielīmē tam auskaru. Tāpat arī izdari ar otru. (Auskaru vietā var līmēt bantīti vai kādu citu minēto "skaistumnieciņu", tikai jāizvērtē, vai tas būs viegli pielīmējams. ) Uzmanies, lai līme nenokļūst uz Tavām rokām, jo tā ir ļoti karsta! 

Sestais solis

Ļauj līmei pilnībā nožūt.

Septītais solis

Esi gatava iziešanai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!