Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai parūpētos arī par vīriešu ādu, jo sevišķi pēc sportošanas, uzņēmums "Stenders" radījis īpašu gudro eļļu, kuru jau paguvuši novērtēt SPA saloni un sporta eksperti, portālu "Delfi" informē uzņēmuma pārstāvji
Jaunais produkts satur dabiskas bāzes eļļas kombinācijā ar ēteriskajām eļļām, lai iegūtu maksimāli kāroto efektu - mitrinātu ādu un atvēsinātu ķermeni pēc sportošanas.

Sastāvam pievienotas piparmētras, ingvera un eikalipta ēteriskās eļļas. Piparmētras aromāts veicina enerģiju, veldzē un atvēsina ādu. Ingvers remdē muskuļu un locītavu sāpes, uzmundrina un stimulē. Eikalipts nomierina un atsvaidzina ādu, atvieglo saspringtos muskuļus, vēstī ražotāji.

"Tas ir mīts, ka tikai sievietes domā un rūpējas par savu ķermeņa ādu. Āda paliek āda, tomēr gan ģenētiski, gan fizioloģiski vīriešu āda atšķiras no sieviešu ādas, tā ir raupjāka, un ņemot vērā faktu,ka vīrieši ir aktīvāki par sievietēm, āda vairāk pakļauta apkārtējās vides ietekmei. Latvijas klimats nav pats pateicīgākais - temperatūras maiņas, apkure ziemas periodā un citi ārējie apstākļi negatīvi ietekmē ādas stāvokli. Ar sausas ādas problēmām bieži saskaras arī sportisti, kuri regulāri apmeklē sporta zāli vai nodarbojas ar āra sporta veidiem. Ūdens Latvijā ir bagāts ar kaļķakmeni, kas sausina ādu, līdz ar to papildus ādas kopšana nepieciešama pēc katras mazgāšanās. Visi profesionāli kosmetologi un dermatologi iesaka izvēlēties tādus ķermeņa kopšanas līdzekļus, kas satur nomierinošas un atvēsinošas sastāvdaļas," stāsta dermatoloģe Dr.Kristīne Rozniece.

Sporta un fitnesa treneris Edgars Grišuņins no sporta kluba " Tornado" atzīst: " Aktīvi sportojot un ikdienā strādājot sporta klubā, ādai nākas pievērst pastiprinātu uzmanību. Ādas kopšanas līdzekļi ar ēteriskajām eļļām sastāvā ir sevišķi iedarbīgi, tie ne tikai vizuāli uzlabo ādu, bet iedarbojas padziļināti, atslābinot muskuļus pēc sportošanas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!