Foto: Publicitātes foto
Martā zīmols QooQoo laiž pasaulē savu jauno pavasara/vasaras kolekciju "Botanika". Par godu šim notikumam zīmols ver vaļā savas studijas-­showroom durvis Dzirnavu ielā 53 visiem interesentiem, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

Zīmola veidotājas nesen kā atgriezušās no pirmās oficiālās prezentācijas ārzemēs, kur modes zīmols sevi pasaulei atrādīja modes industrijā labi zināmajā 'Bread and Butter' izstādē. Šis bijis pirmais lielais solis ceļā uz pasaules uzmanības piesaistīšanu zīmola radošajām izpausmēm.

Ar katru jauno kolekciju zīmols pieturās pie tā sākotnējām vērtībām ‐ radīt modi cilvēkiem, kuri tiecas izpaust savu individualitāti ikdienā.

Kolekcijas iedvesmai ir kalpojušas mūsu senču zināšanas par ziedu mistisko, sargājošo un dziedinošo nozīmi. Šīs zināšanas ir paslēptas folklorā. Raksti neparasti krāšņā veidā atspoguļo šķietami pieticīgus mūsu platuma grādos plavās augošus ziedus.


Lai gan bieži vien nepietiekami novērtētās, savā vienkāršībā tik krāšņās, pļavas puķes mūs uzrunā un iedvesmo uzplaukt, vēstī zīmola veidotājas. Kamēr vasaras klātbūtne ar zilajām debesīm un balto gubu mākoņiem vēl ir jūtama tikai apkārtējo sirdīs, QooQoo jaunā kolekcija piedāvā paātrināt vasaras sniegtās sajūtas ietinoties viegla zīda apģērbos.

Šī sezona zīmolam ir īpaša arī ar izmaiņām audumu izvēlē un jaunu, papildinātu produktu klāstu. Legingu klāsts kā jau ierasti košs. Papildus jau ierastajiem legingu modeļiem, šosezon tiek piedāvāts izvēlēties variantus arī no kokvilnas un zīda.

Šosezon QooQoo nāk klajā arī ar t­‐kreklu līniju un drosmīgām un humoristiskām zeķēm kā sievietēm, tā arī vīriešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!