Foto: Publicitātes foto
Stenders izstrādājis īpašu gudro eļļu ar paātrinošu pretcelulīta efektu ādas tvirtumam un jaunībai, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji. Eļļa piepildīta ar vērtīgām ēteriskajām eļļām – bergamotes, citrona, apelsīnu un piparmētras, kuru saspēle veicina asinsriti, nogludinot ādu un gādājot par tās veselību. Lai ēteriskās eļļas sniegtu maksimālu iedarbību, tās ir sajautkas kopā ar saldo mandeļu un vīnogu kauliņu bāzes eļļām, kas papildus darbojas kā ādu mitrinošie un pretnovecošanās līdzekļi.

"Stenders" pretcelulīta masāžas eļļas iedarbība ir klīniski pierādīta. Kosmetologa Dr.Med Venta Miltiņa vadībā tika veikts pētījums, kura laikā sievietes vecumā no 24 - 50 gadiem 14 dienas lietoja šo pretcelulīta eļļu.

"Rezultāti liecina, ka 77% dalībnieču pretcelulīta iedarbību novērtēja kā ļoti labu, 69,2 % dalībnieču pēc pretcelulīta masāžas eļļas lietošanas augšstilbu apkārtmērs bija samazinājies no 1 līdz pat 4 cm un 61,5 % pētījuma dalībnieču jau pēc 14 dienu masāžas eļļas lietošanas celulīta pakāpe pēc Nurnberger-Muller skalas bija samazinājusies par vienu pakāpi," stāsta uzņēmuma Laboratorijas vadītājs Aleksandrs Gurkovskis. Pēc Nurnberger-Muller skalas, tiek izdalītes četras celulīta attīstības pakāpes: 0.pakāpe - nav redzamu celulīta pazīmju, 1.pakāpe - nav redzamu celulīta pazīmju, bet saspiežot ādu plaukstās, tā kļūst nelīdzena, 2.pakāpe - celulīts vizuāli pamanāms, kad konkrētā ķermeņa daļa ir sasprindzināta, 3.pakāpe - celulīts vizuāli redzams arī tad, ja ķermeņa daļa ir pilnībā atslābināta.

"Pavasaris ir laiks, kad sākam vairāk domāt par savu ķermeni. Galvenā problēma, kas satrauc sievietes, ir nelīdzenā āda. Cīņa ar celulītu nav tikai vispārējs skaistuma kults, tā pirmām kārtām ir cieņa pret savu ķermeni un rūpes par veslību. Pēc dabas esam slinki, bet lai iegūtu skaistu ķermeni, jāiegulda darbs sevī. Lai uzlabotu ādas stāvokli, problēmzonas jāmasē un jāiekustina zemādas audi. Masāža veicina skābekļa piegādi asinīm, paātrina vielmaiņu un šlakvielu izvadīšanu no organisma, savukārt tas uzlabo ādas vizuālo stāvokli un labsajūtu kopumā. Liela nozīme ir produktam, kas tiek klāts uz ādas masāžas laikā. Sevišķi iedarbīgi ir produkti ar ēteriskajām eļļām, tām ir mazas molekulas un masāžas laikā ēteriskās eļļas viegli iesūcas ādā, paātrina asinsriti un šķeļ taukus. Visefektīvākās ir citrusu ētēriskās eļļas - citrona, apelsīna, greipfrūta, jo ir pierādīta šo eļļu efektivitāte cīņā ar celulīta izraisītām sekām, " stāsta skaistumkopšanas salona "Līga" vadītāja, kosmētiķe Līga Aizsila.

Līdz ar pretcelulīta masāžas eļļas ieviešanu sortimentā, "Stenders" ir sagādājis klientiem jauna veida ķermeņa kopšanas produktus. Tie izstrādāti balstoties uz aromaterapijas pētījumiem un ēterisko eļļu ārstniecisko efektu. Pie šīs kategorijas var pieskaitīt arī jauno uzņēmuma ķermeņa eļļu vīriešiem, kuras sastāvā esošās ēteriskās eļļas atslābina muskuļus pēc sportošanas.

Līdz šim "Stenders" aromterapijas masāžas eļļas piedāvāja tikai SPA un skaistumkopšanas saloniem, kuru meistari un klienti jau atzinīgi novērtējuši šo produktu iedarbību.

Jauno pretcelulīta masāžas eļļu, kā arī citus produktus var iegādāties ne tikai Latvijā, bet vēl 21 pasaules valstī - Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Austrijā, Vācijā, Krievijā, Baltkrievijā, Gruzijā, Kazahstānā, Kirgiztānā, Armēnijā, Ukrainā, Horvātijā, Slovēnijā, Ungārijā, Polijā, Japānā, Ķīnā, Sauda Arābijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!