Foto: Publicitātes foto
Holivudas glamūrs H&M veikalos šopavasar ienāk ar Conscious Exclusive — viesībām paredzētu apģērbu kolekciju, kura ir veidota no ilgtspējīgākiem materiāliem. Kolekciju raksturo apģērbi un aksesuāri vīriešiem un sievietēm, un tā ir daļa no H&M Conscious darbības principa — piedāvāt ilgtspējīgāku modi. Kolekcijā tiek izmantoti tādi materiāli kā organiskā kokvilna, pārstrādāts poliesters un poliamīds, kā arī TENCEL ® materiāli. Conscious Exclusive kolekcija aptuveni 140 veikalos visā pasaulē un arī tiešsaistē būs pieejama no 4. aprīļa, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

"Man patīk šīs kolekcijas izsmalcinātais glamūrs un stils, turklāt tā ir gatavota no ilgtspējīgākiem materiāliem. Mums, uzņēmuma H&M darbiniekiem, doma par ilgtspējību ir dabiska - tā ir mūsu ikdienas darba pamatā," stāsta Anna Sofija Johansone, H&M vadošā dizainere.

Conscious Exclusive kolekcijā atdzīvojas senā Holivuda - šī svinībām veidotā kolekcija lieliski iederēsies pavasara sagaidīšanas svinībās. Kolekciju raksturo bagātīgas detaļas un daiļrunīgs dizains - tajā ir daudz izteiksmīgu vakarkleitu un smalku modeļu sievietēm, kā arī rokenrola stilā ieturētu "sarkanā paklāja" tērpu vīriešiem. Piemēram, dūmakaini rozā vakarkleitai ir ieturēti eleganta priekšpuse, bet tā pārsteidz ar pilnīgi atklātu muguru, turklāt kleita ir izgatavota no 100 % pārstrādāta poliestera. Trīsdaļīgajam kostīmam izteikti sievišķīgu akcentu piešķir pieguļošā žakete un pieguļošas bikses ar augstu jostasvietu un rāvējslēdzi pie potītēm; viss ir izgatavots no dažādām organiskās kokvilnas šķiedrām.

Kolekcija piedāvā dažādus Holivudas iedvesmotus tērpus. Brīvi krītošs ziloņkaula krāsas kimono ar garām, brīvi krītošām biksēm rada bohēmisku Holivudas zelta laikmeta noskaņu, bet mūsdienīgu akcentu piešķir kombinezons ar izgriezumu mugurpusē. Atturīgā baltā kleitiņa ar caurspīdīgām piedurknēm, asimetrisku pagarinājumu un putna izšuvumu ir ieturēta romantiskā rokenrola stilā, bet kleita ar pieguļošu korsetes tipa augšdaļu un bezgalīgi daudzām tilla kārtām svārku daļā šķiet kā izkāpusi no kādas leģendāras klasiskas filmas. Kolekciju papildina aksesuāri, piemēram, rotātas teātra somiņas un elegantas smalku papēdīšu kurpes ar tievām siksniņām ap potīti. Viss ir ražots no ilgtspējīgiem materiāliem.


Vīriešu Conscious Exclusive kolekcija piešķir garderobei patiesi pavasarīgu noskaņu. Pieguļošo klasisko vīriešu žaketi izteiksmīgu un savdabīgu padara pagarināta piedurkņu aizmugurējā daļa. Balto kreklu bez apkaklītes var papildināt ar tauriņu - to rūpīgi aizsienot, koptēls būs izteikti elegants, bet dendija stilu var panākt ar neaizsietu tauriņu. Tas ir lieliski pieskaņojams melnam trīsdaļīgam smokingam.

Uzmanību piesaista neparastas apģērbu detaļas, piemēram, baltā trīsdaļīgā uzvalka vienu daļu izceļ vecmodīga pogu aizdare baltām biksēm, bet smokinga žaketei izmantota odere ar rožu rakstu. Gan vīriešu, gan sieviešu kolekcijai visi apģērba gabali ir radīti no ilgtspējīgākiem materiāliem - tie apliecina H&M mērķi veicināt modes ilgtspējību gan tagad, gan nākotnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!