Foto: PantherMedia/Scanpix
Tiecoties pēc pievilcīga un kopta izskata, sievietes nereti ir gatavas izmēģināt pat visneprātīgākās metodes, kas gan ne vienmēr sniedz gaidīto rezultātu.

Šai sakarā izdevums "Beauty High" ir apkopojis dīvainus, tomēr tautā pārbaudītus skaistumkopšanas paņēmienus, kas, neraugoties uz to neordināro izcelšanos, patiešām strādā un neliks tev vilties.

1. Lai izvairītos no tušas atstātajām pēdām uz plakstiņiem, krāsojot skropstas, pie acs piespied plastmasas karotīti! Tuša atstās traipus uz karotītes virsmas, tā nesabojājot tavu grimu.

2. Lai atbrīvotos no acu pietūkuma, nomizo un pārgriez uz pusēm nevārītu kartupeli. Paturi to uz acīm desmit minūtes, tā atvēsinot plakstiņus un noņemot pampumu!

3. Pamanot pirmās celulīta pazīmes, neskrien uz veikalu pēc dārgākajiem ķermeņa losjoniem un eļļām! Tā vietā regulāri noberzies ar kafijas biezumiem, kas ne tikai atbrīvos tavu ādu no atmirušajām šūnām, bet arī to lieliski mitrinās.

4. Steidzami nepieciešama mitrinoša matu maska? Palūkojies ledusskapī, kur, neviena netraucēts un diētas laikā piemirsts, stāv viens no efektīvākajiem matu kopšanas līdzekļiem - majonēze! Iezied to uz divdesmit minūtēm matos, papildus sildot galvu ar fēnu, un rezultāts būs acīmredzams!

5. Ja tava nagu laka mēdz nožūt, atstājot burbuļu efektu uz naga virsmas, tā ir turēta pārāk siltā temperatūrā. Tāpēc glabā savas nagu lakas ledusskapī, un tās vienmēr nožūs, nagiem paliekot gludiem.

6. Gadījumā, ja tavas mīļākās kurpes liek sadzīvot arī ar tulznām, vai arī vēlies ievalkāt jaunu kurpju pāri, iezied apavus ar vazelīnu vietās, kur tie varētu spiest. Tādējādi tiks novērsta kāju beršana, un tavas pēdas jutīsies labi pat pēc dejām visas nakts garumā.

7. Nav noslēpums, ka gliterus saturošas nagu lakas notīrīšana nereti var izvērsties par īstu murgu. Bet, ja vati samitrināsi nagu lakas noņēmējā un ietīsi tajā pirksta galu, atstājot to vatē uz pāris minūtēm, tad spīdumi noies bez tik apnicīgās beršanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!