Foto: AFP/Scanpix
Austrālijā dzimusī supermodele un "Victoria's Secret" eņģelis Miranda Kerra izskatās lieliski ne tikai fotogrāfijās, bet arī ikdienā. Noskaidrojot supermodeles skaistumkopšanas paradumus, izdevumus "Marie Claire" ir apkopojis desmit padomu, ko ikdienā vērts izmantot ikvienas sievietei.

1. Lai iegūtu maiga iedeguma efektu, Kerra izmanto bronzeri, ko uzklāj ne tikai uz sejas, bet arī atslēgas kaula un pleciem. Tādējādi tiek panākts viegls mirdzums, padarot ādas toni svaigāku un starojošāku.

2. Smaržu vietā supermodele iecienījusi dažādu aromātisko eļļu sajaukumu, kam piemīt neuzbāzīga, tomēr konkrēta smarža, kas var kļūt par tavu "firmas zīmi". Kerra jau kopš piecpadsmit gadu vecuma lieto rožu, sandalkoka un gardēnijas eļļu sajaukumu.

3. Supermodelei svarīgi ir ne tikai pievilcīgi izskatīties, bet arī ērti justies, tāpēc Kerra vispirms izvēlas apģērbu pēc tā fasona, kas piestāv viņa augumam, un tikai pēc tam eksperimentē ar faktūrām un krāsām.

4. Kerra, ievērojot diētu, pieturas pie principa "80 procenti veselīgs, 20 procenti gards", atklājot savu iecienītāko našķi - tumšo šokolādi.

5. Dienās, kad grima uzklāšanai neatliek laika, tomēr ir būtiski izskatīties labi, Kerra kā galveno ieroci izmanto īpaši melnu skropstu tušu, kas ir piesātinātāka ar krāsas pigmentiem un skatienu padara krietni intensīvāku nekā ierasti melnās skropstu tušas.

6. Kā efektīvāko ieroci cīņā ar noguruma pēdām vai sejās ādas defektiem modele min konsīleri, uzsverot, ka tieši šī kosmētikas līdzekļa iegādei nauda nebūtu jāžēlo, ar ko sievietes nereti grēko, izvēlēties lētāku produktu, kas savas funkcijas pilda tikai daļēji.

7. Lai saglabātu maigas un pievilcīgas lūpas, Kerra ikdienā ir atteikusies no lūpu spīdumu vai lūpu krāsu lietošanas, to vietā izmantojot lūpu balzamu, kas bagātināts ar C un E vitamīniem.

8. Nav noslēpums, ka gaisma ir viens no biežākajiem veselīga un pilnvērtīga miega kaitniekiem. Lai izvairītos no liekas mošanās, sejā iespīdot agras rīta saules stariem, Kerra jau gadiem ilgi lieto īpašu acu masku jeb tā dēvētās "miega brilles".

9. Gan jogurtam, gan citiem ēdieniem, modele pievieno linsēklas, kas satur ne tikai organismam nepieciešamos vitamīnus, bet arī lieliski papildina maltītes garšu.

10. Sarkana lūpu krāsa ir ikvienas sievietes slepenais ierocis, un, to izvēloties, Kerra aicina izvērtēt toņa piemērotību ne tikai tavas ādas tipam, bet arī raksturam - jo piesātinātāka būs krāsa, jo pašpārliecinātākai tev jājūtas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!