Foto: PantherMedia/Scanpix
Ko tu pirktu, ja pēkšņi kļūtu ļoti bagāts? Tik daudz reizes dzirdēts jautājums, vai ne?

Daudzi saka: "Es būšu prātīgs, samaksāšu kredītus, nopirkšu sporta auto un dzīvošu villā pie jūras." Lai arī daudzi tik tiešām tā domā, realitātē tā nenotiek. Patiesībā viņi pirktu jaunākos tehnikas brīnumus un dārgas, bieži vien diezgan bezgaumīgas lietas mājām - lai pārsteigtu draugus un arī iepriecinātu sevi.

Lūk, sešas dažādos ārvalstu interneta veikalos atrastas samērā dīvainas un absurdi dārgas mājlietas, kuras pilnīgi noteikti kāds reiz nopirks.


Autentisks 'PacMan' kokteiļgaldiņš

Foto: Publicitātes foto

Kokteiļgaldiņš, kuru par godu videospēles "PacMan" 30. jubilejai radījuši tie paši puiši, kas izveidojuši arī pašu spēli. Minibāram līdzīgās spēļu konsoles dizaina pamatā ir aizvadītā gadsimta astoņdesmitajos gados aktuālais skapītis, kuram var mainīt izskatu ar komplektā esošām noņemamām uzlīmēm. Spēli diviem papildina oriģinālais "Pacman" dizains un skaņa "Wocka, wocka, wocka", kas padarījusi "Pacman" par vienu no visu laiku populārākajām videospēlēm. Vai jāatgādina, kā spēlē "Pacman"? Spēlētājs pa labirintu vada savu "pakmanu", kurš apēd "pac-granulas", enerģijas kapsulas un bonusa augļus, paralēli cenšoties izvairīties no Blinkija, Pinkija, Inkija un Klaida. Konsolei ir 19 collu ekrāns. Koplektā ietilpst arī 12 citas videospēles, ieskaitot "Galaga", "Galaxian" un "Dig Dug".

Atrasts: "Hammacher.com", cena - $3500. Par piegādi jāmaksā atsevišķi.


Milzīga 'Scrabble' pie sienas

Foto: Publicitātes foto

Pasaulē lielākā populārās vārdu spēles "Scrabble" versija, kuru vien deviņos eksemplāros izgatavojis multimākslinieks, popārta pārstāvis Džons Kāns. 2,25 metrus augstais un 2,50 metrus platais spēles laukums gatavots no Krievijas bērza saplākšņa, kas apstrādāts ar magnētisku pārklājumu. Atrasts: "Hammacher.com". $12000.


Dīvāns, kas pāris sekundēs pārtop par divstāvu gultu

Foto: Publicitātes foto

Arī ļoti turīgajiem ir savi sapņi, kādēļ gan lai tie nebūtu par nakšņošanu viesistabā, guļot divstāvu gultā? Ar vienu kustību šis dīvāns pārvēršas par divstāvu gultu!

Viss būtu skaisti un saprotami, ja ne dīvāna cena - $5400. Atrasts: "Bonbon.co.uk".

Foto: Publicitātes foto


Labirintakvārijs

Foto: Publicitātes foto

Zivis rāmi peld pa tuneļiem un lodēm. $6500, atrasts "Opulitems.com"


Aviatora stila rakstāmgalds

Foto: Publicitātes foto

Galds tapis, iedvesmojoties no 2. pasaules kara lidmašīnām un atdarinot spārna izliekumu. Stiķētas alumīnija plāksnes un tērauda skrūves, kas dekorē cēlkoka pamatni. Galda plauktiņi oderēti ar kanvas audumu. Esat gatavi pacelties? "Restorationhardware.com",  $2295.


Biljarda galds kā retro auto

Foto: Publicitātes foto

Viesu istabā izcelsies biljarda galds, kura dizaineri iedvesmojušies no 1965. gada Ford Mustang. Īsts hroms, riepas un autentiska apdare! Lukturi, kas darbojas. Un, ja vēl pagalmā pie mājas stāv arī īsts 1965. gada "mustangs", tad vispār izcili! "Carpooltables.com"$14955.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!