Foto: RIA Novosti/Scanpix
Supermodele Bianka Balti ir slavena sava nevainojamā auguma dēļ. Tiesa, nesen modele nākusi klajā ar kādu visai neparastu apgalvojumu – divdesmit deviņus gadus vecā itāliešu skaistule nekad dzīvē nav vingrojusi, lai uzlabotu savu fizisko formu, vēstī "Daily Mail".

Fotogrāfs Karls Lāgerfelds Biankai, fotografējot 2010. gada "Pirelli" kalendāru, pat teicis, ka meitenes pēcpuse ir kā dievietei un Bianka nedrīkst to sabojāt ar fiziskām aktivitātēm, supermodele atklājusi kādā intervijā.

"Lāgerfelda kungs atzinīgi novērtēja manu augumu, piebilstot, ka pārējās modeles, kas piedalījās kalendāra fotografēšanā, ir pārāk trenētas. Pie sevis nodomāju, ka šī ir interesanta kombinācija, jo es, savukārt, savā dzīvē vispār neesmu veikusi fiziskos vingrojumus," tā Bianka.

"Pirelli" kalendārs pulcē pasaules skaistākās supermodeles un modeles. Vairums no viņām fotografēšanai cītīgi gatavojas, bet Bianka veicot vien pedikīru un noskujot kājas.

Biankas modeles karjera strauju augšupeju piedzīvoja, meitenei fotografējoties zīmola "Dolce&Gabanna" smaržu "Light Blue" reklāmā. 1,78 centimetru garā modele ir šķīrusies, un Biankai ir sešus gadus veca meitiņa no iepriekšējās laulības.

Balti būs redzama arī jaunākajā "Pirelli" kalendārā. Tiesa, tajā modeles tiks fotografētas apjomīgos džemperos un tērpušās melnā, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos ikdienišķām sievietēm, uzsvēris tā galvenais fotogrāfs Pīters Lindbergs, piebilstot, ka modes pasaule jau tā ir pārsātināta ar puskailiem ķermeņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!