Foto: Crystal Allen/Privātais arhīvs
Nereti cilvēki, dodoties slēpot kalnos, izvairās no sniega briļļu valkāšanas, baidoties par nevienmērīgu sejas iedegumu. Bet mūsdienu skaistumkopšanas pasaulē valda krasi pretēja situācija – par pēdējā laika trendu ir kļuvusi mākslīgā iedeguma uzklāšana, atstājot "nenosauļotus" briļļu laukumus ap acīm, vēstī "Daily Mail".

Tā rezultātā teju par normu ir kļuvusi jaunu sieviešu ierašanās uz mākslīgā iedeguma pūšanas seansiem un nostāšanās pretim sprejam bez drēbēm, toties ar sniega brillēm uz acīm.

Kā informē Londonas vadošie skaistumkopšanas eksperti, bronzas krāsas āda un balti laukumi ap acīm ir karstākā modes tendence, kurai ļaujas neskaitāmas sievietes, lai radītu iespaidu, ka brīvdienas pavadītas slēpojot kādā kūrortā.

"Sākotnēji es nesapratu, kas vispār notiek. Pie manis nāca sievietes slēpošanas brillēs un no iedeguma uzklāšanas kabīnes atgriezās ar baltiem apļiem ap acīm. Kad meitenēm jautāju, kāpēc tas tiek darīts, viņas atbildēja, ka tā esot jaunākā mode, kā arī viņas vēlas, lai paziņas domātu, ka brīvdienas pavadītas nevis pilsētā, bet gan kādā slēpošanas atpūtas bāzē.

Ātri vien sapratu, ka šī tendence ir izdevīga manam biznesam, un pat nopirku sniega brilles, ko piedāvāt klientēm. Tāpat man ir kāds padoms – lai iedeguma efekts būtu pēc iespējas dabīgāks, sejas tonim jābūt samērā gaišam," stāsta kāda skaistumkopšanas salona vadītāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!