Foto: Publicitātes foto

"Stenders" turpina Zelta līnijas attīstību, papildinot to ar jaunu, ekskluzīvu produktu – 24 karātu zelta zīdu sejas un dekoltē zonai. Jaunā produkta vērtīgākās sastāvdaļas ir 24 karātu koloidālais zelts, kas piešķir ādai mirdzumu un zīdainu sajūtu, kā arī antioksidantiem bagātais granātābolu ekstrakts ar A un E vitamīniem, kas uzlabo ādas toni. Produkta izsmalcinātais aromāts radīts sadarbībā ar Šveices uzņēmumu "Givaudan", portālu "Delfi" informē tā pārstāvji.

"Zelta līniju esam radījuši kā elegantu un izsmalcinātu dārgumu dzīves baudītājiem. Mūsu klienti jau novērtējuši šīs kosmētikas produktu līnijas esošos produktus, tādēļ radījām Zelta līnijas papildinājumu – 24 karātu zelta zīdu. 

Jaunais produkts piešķir mirdzumu sejai un dekoltē zonai un ir īstens estētisks baudījums ikvienai izsmalcinātai sievietei", stāsta "Stenders" vadītājs Jānis Bērziņš.

 "Zelta līnijas produktos izmanto 24 karātu koloidālo zeltu. Tas ir sasmalcināts mazās daļiņās, līdz pārvēršanas šķidrumā. Pateicoties tieši šķidrajai konsistencei, zelts var nokļūt līdz ādas dziļākajiem slāņiem, uzlabojot ādas elastību.

Jaunais produkts ir bagātināts ar jojobas eļļu un vērtīgo granātābolu ekstraktu, kas ādu padara zīdaini gludu," atklāj zīmola laboratorijas vadītājs Aleksandrs Gurkovskis.

Jaunais produkts "Stenders" mazumtirdzniecības veikalos Latvijā pieejams no novembra.

Tāpat zīmols turpina attīstīt pirms gada prezentēto "Dzintara līniju", papildinot to ar jaunu produktu vannas rituāliem – vannas sāli ar Baltijas dzintaru.

Dzintara vannas sāls ir pirmais ekskluzīvais vannas sāls "Stenders" sortimentā. Sastāvā ir Ziemeļjūras sāls kristāli, Dzintara pūderis, egļu skuju ēteriskā eļļa un mirres sveķi, kuriem piemīt spēcīga antibakteriāla iedarbība.

"Dzintara kosmētikas līnija ir sevišķi tuva mūsu zīmola būtībai, jo tā stāsta par vienu no senākajiem ziemeļu dabas dārgumiem – dzintaru. Tas ir vērtīgs organiskais dārgakmens, ko jūras dzelme auklējusi miljoniem gadu.

Dzintara līnijas produktos izmanto pūderī sasmalcinātu Baltijas dzintaru. Esam priecīgi saviem klientiem piedāvāt vēl vienu produktu, kas bagātināts ar šo vērtīgo ziemeļu dabas dārgumu", tā Bērziņš.

Dzintara vannas sāls piemērots visiem ādas tipiem un īpaši ieteicams taukains ādas kopšanai. Sastāvā esošajai egļu skuju ēteriskajai eļļai un mirres sveķiem piemīt antibakteriālas un ādu kopjošas īpašības. Līdzīgi kā citiem dārgakmens līnijas produktiem, arī vannas sālim aromāts tapis sadarbībā ar Šveices uzņēmumu "Givaudan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!