Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka sievietes lielākā kosmētikas uzklāšanas māksla ir izdarīt to tā, lai grims tikpat kā nebūtu redzams. Šai sakarā piedāvājam "MSN Living" apkopotos zelta padomus nemanāma un ikdienišķa grima izveidošanai.

Gluda, mitrināta un starojoša āda

Lieliska izskata priekšnoteikums ir kopta un veselīga sejas āda, kā arī veselīgs ādas tonis. Lai to panāktu, parūpējies par pienācīgu mitrināšanu gan miega, gan nomoda stundu laikā, kā arī izvairies no tonālā krēma lietošanas.

Tā vietā izmanto konsīleri, ar ko nomaskēt ādas nepilnības, kā arī izgaismojošu līdzekli, ar ko padarīt starojošu ādu, izceļot vaigu kaulus, zodu un degunu. Tieši neliels mirdzums sejai piešķirs svaigumu.

Rezultātus sniegs arī neliela sejas masāža. Pirms konsīlera uzklāšanas, iemasē ādā, sākot no uzacu iekšējiem stūrīšiem, deguna sāniem un tālāk pa sejas perimetru, mitrinošu līdzekli.

Sejas toņa veidošanu nobeidz ar vieglu birstošā pūdera pieskārienu.

Dabiskuma pamats – saule un vējš

Lai iegūtu vēlamo efektu, padari savu seju nedaudz saules un vēja appūstu. Uz vaigu "ābolīšiem" uzklāj vaigu sārtumu, bet vaigu kaulu galos un ap sejas ārējām līnijām, kā arī uz pieres – nedaudz mirdzoša bronzera.

Maigas lūpas

Ja vēlies panākt nekrāsotas sejas efektu, atsakies no lūpu spīduma un pomādes. Tā vietā izmanto dabiska toņa lūpu zīmuli, ar to viegli apvelkot lūpu kontūru, un caurspīdīgu biezas tekstūras balzamu.

Biezas un garas skropstas

Krāsojot acis, nelieto ēnas un izteiksmīgu laineri, bet ar brūnu acu zīmuli novelc vieglu līniju gar augšējo un apakšējo plakstiņu. Savukārt plakstiņu viegli ietonē ar miesas krāsas ēnām, kam pievienots nedaudz perlamutra mirdzumam.

Pēc tam uzliec skropstas un ar tumši brūnu pagarinošo skropstu tušu tās viegli nokrāso, uzmanoties no tušas savelšanās.

Dabiskas uzacis

Krāsojot uzacis, izvēlies par diviem toņiem gaišākas ēnas nekā ir tavi mati un viegli ieēno uzacis, aizpildot laukumus, kur matiņu ir pārāk maz. Pēc tam uzacis izķemmē, tā vēl vairāk izlīdzinot krāsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!