Foto: PantherMedia/Scanpix
Iestājoties siltākam laikam, skapī tiek noglabāti biezie džemperi, kas vēsās sezonas laikā ērti ļāva no citu skatieniem paslēpt kādu lieku kilogramu. Šai sakarā stilisti iesaka, kā, prasmīgi saģērbties, lai arī pavasarī un vasarā augums izskatītos pat par pieciem kilogramiem slaidāks.

Izvēlies piemērotu bikšu garumu

Izvēloties džinsus, pievērs uzmanību, lai tie piegulētu pareizajās vietās, kā arī būtu piemērota garuma. Kājas vizuāli slaidinās tumši džinsi ar nedaudz platākiem galiem, kas beidzas zem potītēm. Kombinē tos ar augstpapēžu apaviem, panākot slaidu un garu kāju efektu!

Atsakies no ģērbšanās kārtu kārtās

Sievietes mēdz maldīgi uzskatīt, ka auguma apaļīgumu var paslēpt, ģērbjoties kārtu kārtām un platās un bezformīgās drēbēs. To vietā velc plānas struktūras un krītošus apģērbus – vieglas jakas, kā arī aksesuārus – šalles un garas kaklarotas.

Nebaidies no piegulošiem apģērbiem

Velc piegulošus, bet ne sintētiskus apģērbus, piemēram, uz augumu šūtu žaketi vai trapecveida šuvuma kleitu – tā tiks veidotas tava auguma formas.

Akcentē vidukli

Valkā tunikas, pa vidu apjožot jostu. Tā vari paslēpt liekos kilogramus gurnu rajonā, akcentēt smilšu pulksteņa formu un, kombinējot koptēlu ar augstiem papēžiem, augumu arī vizuāli pagarināt.

Tumšas bikses - noderēs visur un vienmēr

Nav noslēpums, ka tumša krāsa augumu dara slaidāku. Ja tava problēmzona ir pēcpuse un gurni, valkā tumšas bikses ar gaišu un krāsainu blūzi, tā novēršot uzmanību no tā, ko vēlies paslēpt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!