Foto: Publicitātes foto
Zīmols "3 wind knots" piedāvā jaunu rotu kolekciju "Dieviete", kas papildina tā somu kolekciju ar tādu pašu nosaukumu. "3 wind knots" ir ar rokām darinātas rotas un somas ar stāstu.

Zīmola pamatā ir leģenda par mācekli, kuram, beidzot apgūt kuģošanas prasmes, skolotājs iedeva auklu ar trim mezgliem. Pateicoties šai auklai,jaunais kapteinis kļuva par vēju un jūru pavēlnieku, jo, atraisot pirmo mezglu, sāka pūst ceļa vējš, otro - trakoja vētra, bet trešo – jūra nomierinājās.

Jaunā rotu kolekcija, kā informē zīmola autori, simbolizē sievietes augstāko būtību un daiļumu.

"Katrā no mums mājo spēks, atjautība, mīlestība un ļoti daudz labu īpašību. Mēs esam un varam būt veiksmīgas un laimīgas," teic zīmola pārstāvji.

Jaunajā kolekcijā dievietes simbols un piekariņš ar dzīvnieku vai putnu piešķir rotai augstāko nozīmi un atklāj katras sievietes iekšējo būtību, skaistumu un personību.

"Ielūkojoties latviešu mitoloģijā, mēs gandrīz katrai dabas parādībai vai lietai varam atrast savu Māti (Vēja māte, Jūras māte, Meža māte utt.), kuras aizgādībā bija noteikta joma. Mātes sargāja, sniedza padomu, norādīja īsto ceļu, šad un tad bija arī skarbas.

Mūsdienās sievietēm ir būtiski atbalstīt un iedvesmot vienai otru - meitu, māti, draudzeni, kolēģi, māsīcu, vecmāmiņu. Mēs varam būt dievietes pašas sev vai arī iedvesmas avots kādai citai," aicina rotu autore.

Rotas ir roku darbs, veidotas no sudraba, dievietes piekariņa kreisajā pusē ir iestrādāta rotas nozīme, rotas ir ievietotas kartona kastītē, kurai ir pievienots rotas nozīmes apraksts. Piekariņu izmērs 1,5 cm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!