Pašmāju zīmols "3 wind knots" ir izveidojis jaunu somu kolekciju "Dieviete", kas simbolizē sievietes augstāko būtību un daiļumu. "Katrā no mums mājo spēks, atjautība, mīlestība un ļoti daudz labu īpašību. Mēs esam un varam būt veiksmīgas un laimīgas. Pamodināsim Dievieti sevī!" aicina zīmola pārstāve Sigita Trukšāne.

"Ielūkojoties latviešu mitoloģijā, mēs gandrīz katrai dabas parādībai vai lietai varam atrast savu Māti (Vēja māte, Jūras māte, Meža māte utt.), kuras aizgādībā bija noteikta joma.

Mātes sargāja, sniedza padomu, norādīja īsto ceļu, šad un tad bija arī skarbas. Mūsdienās sievietēm ir būtiski atbalstīt un iedvesmot vienai otru - meitu, māti, draudzeni, kolēģi, māsīcu, vecmāmiņu.

Mēs varam būt dievietes pašas sev vai arī iedvesmas avots kādai citai," jaunās kolekcijas ideju skaidro Trukšāne.

Somas ir roku darbs, tās ir izgatavotas no dabīgās ādas un latviešu tautas tērpu brunču auduma. Brunču audumi ir izvēlēti no dažādiem Latvijas reģioniem un pilsētām - Rīgas, Siguldas, Seces un Stendes. Somu kolekciju drīzumā papilinās "Dievietes" rotas, informē zīmola pārstāve.

Par "3 wind knots"

"3 wind knots" ir ar rokām darinātas rotas un somas ar stāstu. Tā ir leģenda par mācekli, kuram beidzot apgūt, kuģošanas prasmes skolotājs iedeva auklu ar trim mezgliem.

Pateicoties šai auklai, jaunais kapteinis kļuva par vēju un jūru pavēlnieku, jo, atraisot pirmo mezglu, sāka pūst ceļa vējš, otro - trakoja vētra, bet trešo – jūra nomierinājās.

Tāpat kā šī leģenda "3 wind knots" sniedz mīlestību, prieku un ienes nedaudz brīnumu nēsātāja dzīvē!

"3 wind knots" izstrādājumus var iegādāties mājas lapā www.3windknots.com, labākajos Latvijas dizaina un Latvijas modes preču veikalos, kā arī Japānā, Lielbritānijā, Austrālijā, ASV, Nīderlandē, Lietuvā, u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!