Foto: Publicitātes foto
Lai ar vērienu atzīmētu sešdesmit gadus modes industrijā, "Lindex" 2014. gada rudenī sadarbosies ar vienu no lielākajām un spilgtākajām personībām modes industrijā — Žanu Polu Gotjē, informē zīmola pārstāvji.

"Ir brīnišķīgi un aizraujoši radīt kolekciju, kurā tiek atklāti mani kodeksi priekš "Lindex", vienlaikus piedaloties cīņā pret krūts vēzi.

Uzskatu, ka esam lieliski apvienojuši šos elementus. Kolekcija ir spilgta, eleganta un spēcīga — gluži kā sieviete," saka Žans Pols Gotjē.

2014. gadā "Lindex" aprit 60 gadi, un uzņēmums rudenī plāno lielas svinības, parādot zīmola pagātni, tagadni un nākotni un aicinot draugus, partnerus, darbiniekus un klientus pievienoties svinībām, un kā daļa no tām ir sadarbība ar Žanu Polu Gotjē dizaina izveidē.

"Mums ir liels gods sadarboties ar tāda mēroga dizaina ikonu mūsu 60. gadadienas atzīmēšanas laikā. Žana Pola Gotjē zīmolam ir raksturīga enerģija un pašapziņa, kas labi sader ar "Lindex" zīmolu un to, kādā virzienā mēs dodamies," piebilst Nina Stārka, zīmola Dizaina nodaļas vadītāja.

Žana Pola Gotjē radītajā kolekcijā ir iekļauti sieviešu apģērbi, bērnu apģērbi, aksesuāri un apakšveļa. Kolekcija būs pieejama t/c "Galerija Centrs", kā arī interneta veikalā lindex.com 2014. gada 8. oktobrī, un tās laikā tiks atbalstīta cīņa pret krūts vēzi, ziedojot 10 procentus no pārdošanas cenas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!