Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja tev šķiet, ka veikalos atrodamas preces tikai slaido augumu īpašniecēm, nenokar galvu! Arī ar kuplām formām apveltīta sieviete var atrast apģērbu un izveidot pati savu, individuālu un interesantu, stilu. Šai sakarā piedāvājam piecus padomus, kā izvēlēties apģērbu, ja esi, tā dēvētā, plus size īpašniece.

Ierosini apģērbu maiņu

Ja tavām draudzenēm ir līdzīgs apģērba izmērs, netērē laiku un resursus, medījot savām formām piemērotus apģērbus veikalos, bet gan ierosini laiku pa laikam mainīties ar drēbēm draudzeņu un paziņu lokā!

Nebaidies no lietoto mantu veikaliem

Lietoto mantu veikalos, kā zināms, reizēm iespējams atrast īstas pērles. Atceries, ka nozīme ir nevis apģērba cenai, bet gan fasonam un kvalitātei. Tāpat šāda tipa veikaliņos nereti atrodami lieliski vīriešu apģērbi, ko vari ieviest arī savā garderobē, tā padarot stilu modernāku un interesantāku.

Nepērc vienu un to pašu

Redzot, ka kaut kas izskatās labi, cenšamies pirkt pēc iespējas līdzīgākus apģērbus ideālajai kleitai, biksēm vai blūzei, kas augumu vizuāli padara slaidāku. Tomēr rezultātā tavs stils kļūs garlaicīgs un paredzams. Tāpēc, tā vietā, lai iegādātos jau piekto melon blūzi, meklē unikālus un skaistus apģērbus, kas izskatās tikpat labi

Nepērc lietas, kas nav tavā stilā vai tev neder

Ikviena sieviete vismaz reizi mūžā ir nopirkusi apģērbu, kas derēs tad, kad "tiks nomests svars", vai kurpes, kas "kādreiz taču būs modē". Tāpat nav ieteicams iegādāties konkrētās sezonas aktualitāti, kurai tev patiesībā nav, ko pieskaņot.

Apmeklē izpārdošanas

Veikalu izpārdošanās par lieliskām cenām iespējams atrats gan pavisam mazus, gan arī lielāka izmēra apģērbus, kas nav izpirkti. Izmanto šo priekšrocību un ietaupi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!