Foto: PantherMedia/Scanpix
Lietains un mitrs laiks var sabojāt pat visnevainojamāk uzklāto grimu. Lai nelāgie laikapstākļi nekaitētu tavam izskatam, iepazīsties ar beautyhigh.com apkopotajiem padomiem, ko ņemt vērā gan ikdienas grima uzklāšanā, gan gatavojoties un pošoties gaidāmajiem Līgo svētkiem!

Tonālā krēma vietā – tonējošs mitrinātājs

Lai grims nenotecētu un neizsmērētos, centies to veidot pēc iespējas nemanāmāku. Tonālā krēma vietā izvēlies šobrīd populāros BB vai CC krēmus vai vienkārši mitrinošu krēmu ar nelielu tonējošu efektu. Rezultātā kosmētika labāk saplūdīs ar tavu ādu, un tu izvairīsies no tās tecēšanas.

Ūdensizturīga skropstu tuša

Zināms, ka ūdensizturīga skropstu tuša ir svarīgākais priekšnoteikums grimam, lai tas izturētu arī lietus un vēja sagādātos pārbaudījumus. Rezultātā tavas skropstas izskatīsies nevainojami visas dienas vai svētku nakts garumā!

Krēmveida sārtums

Krēmveida sārtums ir krietni noturīgāks par birstošo vaigu sārtumu, turklāt to ir vieglāk atjaunot.

Lūpas

Zināms, ka kvalitatīvā un noturīgā lūpu krāsā patiesi ir vērts investēt. Ja vēlies košas lūpas, kuru kontūras neizsmērējas, parūpējies par pienācīgu lūpu krāsu. Savukārt dabiskākam izskatam lieliski piemērots būs spīdums, kas saskanēs ar viegli iesārtinātiem vaigiem un maigu skropstu tušas pieskārienu.

Grima bāze

Lai kosmētika patiesi noturētos savā vietā, pirms tās uzklāšanas izmanto grima bāzi – tā nostiprinās sejas pamattoni, kā arī neļaus sviedriem, lietum vai vējam to izsmērēt.

Konsīleris

Lai āda izskatītos nevainojami arī bez tonālā krēma, lieto konsīleri! Maskē ar to izsitumus un tumšos lokus, kā arī citas ādas nepilnības!

Mitrinoša maska

Lai āda nezaudētu mitrumu, arī lietainās dienās nepieciešams par to parūpēties. Pirms vai pēc gaidāmajiem svētkiem palutini seju ar mitrinošu masku, lai tā tā mirdzētu un izstarotu veselīgumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!