Foto: Publicitātes foto
Lietus un glīts matu sakārtojums nereti šķiet teju neiespējama kombinācija - mitrā gaisa iespaidā mūsu mati vai nu sasprogojas vai, tieši pretēji, iztaisnojas tik rūpīgi veidotās lokas.

Šai sakarā, lai nenāktos lieki tērēt laiku frizūras ieveidošanai, tai vēlāk tāpat izjūkot, piedāvājam piecus "Women's Health" ieteiktus matu sakārtojumus, kas ir gana vienkārši, tomēr oriģināli un noturīgi.

Dubultā cope un cope - "zivs aste"

Ja tavi mati ir īsi un sprogaini, ļoti iespējams, ka lietus tiem liks sacirtoties vēl vairāk. Izmanto iegūto papildu apjomu un izveido divas nelielas copes pakausī, reizē savaldot matu galus.

Savukārt nedaudz akurātākam koptēlam, kā arī garu matu īpašniecēm noderēs ierastā cope, ko veido ar švammi, liekos matus sapinot "zivs astē" un apvijot ap copi, to arī nedaudz sabužinot.

Stilizēta aste

Tā vietā, lai veidotu ierasto zirgasti, izmēģini stilizētu zemo asti, variējot ar matu nostiprināšanu un uzsienot dažādus mezglus

Retro frizūra

Izmantojot matu lenti vai stīpiņu, savij ap to matus, iegūstot retro noskaņu.

Augstā frizūra ar matu aksesuāriem

Ja tev ir īsi mati, izmanto nelielu lakatiņu vai citus matu aksesuārus un saspraud matus augšup. Tie tiks savaldīti un nesprogosies, savukārt vaļā atstātās šķipsnas vari nostiprināt ar matu laku un vasku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!