Foto: Vida Press
Daļa no mums šobrīd ir jau padevusies augustam neraksturīgi drūmajiem laikapstākļiem un caur peļķēm brien zābakos, kamēr kāda cita vēl spītīgi turas pie vasaras platformenēm, cerot aizgaiņāt lietu un uzlabot garastāvokli.

Tomēr jau pēc neilga laika silti un ūdensnecaurlaidīgi apavi mūsu apavu plauktiņos ieņems goda vietu, tāpēc, ja vēl neesi izlēmusi, kā ietērpt savas pēdas, sagaidot krāsainās lapas un lecot pār peļķēm, aplūko "MSN Living" sagatavoto apkopojumu par šīs rudens sezonas apavu modes aktualitātēm!

Platforma un bieza zole

Viena no šīs rudens/ziemas sezonas aktualitātēm, kas savu uzvaras gājienu iesāka jau vasarā, ir apavi ar biezu zoli un platformu. Lai gan tie uz kājas izskatās visai smagnēji, par funkcionalitāte sūdzēties nevar - pēdas nesals un arī neizmirks lietavu laikā.

undefined

Apdrukas

Košas, smieklīgas, provokatīvas vai bērnišķīgas - apdrukas uz apģērba un apaviem ir sezonas aktualitāte numur viens! Atliek vien izvēlēties savai gaumei tuvākos rakstus stilistikas un krāsu ziņā.

undefined

Šņores un saites

Šņorzābaki vai pusszābaki, kas dekorēti ar saitēm, sprādzēm un citām pamanāmām detaļām labi piestāvēs gan rudenī aktuālajā militārajā stilā ieturētam tērpam, gan krasā pretstatā ar sievišķīgiem svārkiem. Vien piesargies, lai zābaku garums atbilstu tavu kāju formai, neveidojot apjomīgāku un īsāku ikru izskatu.

undefined

Sportiskais šiks

Ērti sporta apavi, kas ieturēti nedaudz greznākā stilistikā ir moderni jau kopš pērnā pavasara, un modes dāmas tos vai nu peļ, saucot par bezgaumīgiem, vai ar prieku ir ieviesušas savā garderobē, slavējot komfortu.

undefined

Jātnieku zābaki

Bez šī elementa rudens garderobe nav iedomājama nu nekādi. Investē kvalitatīvas ādas apavos un valkā tos vairākas sezonas pēc kārtas!

undefined

Skolnieces šarms

Ja dod priekšroku sievišķīgam un romantiskam ģērbšanās stilam, izvēlies kurpītes, ko vari kombinēt ar īszeķēm. Lai panāktu īpašu efektu, zivēlies kontrastējošas krāsas!

undefined

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!