Izvēloties jaunu rokassomu, vari sekot ne tikai savai gaumei un iespējām aksesuāru pieskaņot kopējai garderobei, bet arī iedvesmoties no šīs sezonas aktuālākajām tendencēm. Ekskluzīvākos dizaineru darinājumus apkopojuši arī "Elle" eksperti.

Ekstravagance

Oriģinalitāte, neparasti krāsu salikumi un ekstravagance, kas šķietami mijas ar pārdrošību - ja esi gana drosmīga savu tēlu papildināt ar tik spilgtu aksesuāru, kādus šosezon piedāvā zīmoli "Burberry", "Fendi", "Marc Jacobs" un citi, uz priekšu!

Kičs

Krokodilādas vai tās imitācijas somas klasiskajā, zīmola "Birkin" ieviestajā, formā un košās krāsās lieliski papildinās ikvienas modes dāmas tēlu.

Grafika un ģeometrija

Somas kā mākslas darbi, rotātas ar dažādām apdrukām, grafikas efektu un ģeometriskiem ornamentiem, ir sezonas karstākais trends. Izvēloties šādā stilā ieturētu somu, rūpīgi apdomā pārējās sava tēla detaļas, lai koptēls nebūtu pārlieku raibs!

Klasika

Ādas soma brūnos vai melnos toņos ir klasiska vērtība, ko varēsi valkāt gadiem, aksesuāram ne tikai neizejot no modes, bet arī iemantojot papildu vērtību.


Siltummīlēm

Ja esi kažokādu cienītāju, tās detaļas vari ieviest arī sevis izvēlētajos aksesuāros. Modes eksperti apgalvo, ka kažokādas somas šoziem būs ļoti aktuālas.



Foto: Publicitātes foto/"ELLE"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!