Foto: IMAXTREE
Lai gan šobrīd par pavasara tuvošanos pat neuzdrošināmies sapņot, jaunākās modes tendences, kas mūs sagaidīs nākamā gada pirmajos mēnešos, gan ir aktuālas jau tagad. Ja arī tu vēlies uzzināt, kādas frizūras būs īpaši modernas, iepazīsties ar "ELLE" sagatavoto informāciju par modes tendencēm, kas novērotas populāru dizaineru skatēs.

Sīpoliņi

Modes mākslinieka Marc Jacobs skatē, kas nesen bija vērojama modes nedēļās visā pasaulē, demonstrēti "sīpoliņi" jeb pavirši savirpinātas matu šķipsnas, kas uzspraustas galvvidū.

Ja arī tev ir gana drosmes, lai izmēģinātu šādu matu salikumu, iedvesmojies no neordinārā izskata, kas gan piestāvēs tikai īpašam apģērbam un notikumiem vai, tieši pretēji, pošoties mājas ģenerāltīrīšanai.

Kupls bobs

Šāda frizūra iegūta, apgriežot parūku, tomēr arī ikdienā vari atļauties paspūrušu matu sakārtojumu, tā ieveidošanai netērējot lērumu laika.

Futūriskas šķipsnas

Zīmola "Kenzo" skatē modeles vienoja ne tikai demonstrētie tērpi, bet arī īpašas frizūras. Izskats kā no nākotnes vai vismaz fantastikas filmas iegūts, uzsienot zirgasti un saspraužot šķipsnas.

Klasika

Džeinas Birkinas neemainīgi klasisko stilu papildina vieglas lokas - mati ir zīdaini, spīdīgi un izķemmēti, tai pat laikā frizūra nav pārlieku pieblīvēta veidošanas līdzekļiem.

Zēngalviņa

Jau jau sen sapņo par ko drosmīgu, nogriez zēngalviņu! Pavasarī tā solās būt karstākais modes trends!

Lauvenes tēls

Toma Forda modes skatē modeļu mati tika ietonēti, pieskaņojot tos viņu ādas tonim, pēc tam uzkasīti un sadalīti šķipsnās. Seksīgs tēls garantēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!