Foto: ASOS
Par 2015. gada modes tendencēm jau vēstījām, un, tās izvērtējot, piedāvājam "MSN" apkopotus stila izaicinājumus, ko šogad pieņemt un ieviest savā garderobē. Lai krāsaina un stilīga jaunā sezona!

Košas krāsas

Ja esi rūdīta melnās krāsas piekritēja vai lielākoties ģērbies kāda cita toņa drēbēs, pamaini savu vienkrāsaino tēlu, ieviešot tajā mazliet košuma! Šosezon aktuālas ir strīpas un piesātinātas krāsas.

Svārki pār biksēm

Ja vēlies panākt eksotiskāku izskatu, aizņemies šo to no austrumu modes - kombinē kreklkleitu ar tāda pat auduma biksēm. Ja izvēlēsies linu, vasarā šis komplekts izskatīsies lieliski.

Džinss

Viss, kas ir no džinsa, šosezon ir modē. Valkā kleitas, kreklus, aksesuārus un tik ierastos šortus vasaras sezonā!

Spīdumi

Šosezon tos vari vilkt ne tikai ballītēs - spīdīgs elements tavā apģērbā, pārējām drēbēm esot neitrālām, izskatīsies moderni un nepavisam ne bezgaumīgi.

Nesaskaņoti auskari

Padari savu izskatu oriģinālāku, vienā ausī ieliekot neitrālu, bet otrā izteiksmīgu auskaru. Vēlams gan, lai to materiāli būtu līdzīgi.

Sporta apavi

Ja joprojām esi to pretiniece, izmēģini sportiska stila apavus ar ikdienišķām drēbēm, atļaujoties arī mazliet elegances. Komforts tevi uzrunās acumirklī!

Dramatiskas proporcijas

Spēlējies ar proporciju kontrastiem savā izskatā - izvēlies apjomīgus aksesuārus, garus, plandošos svārkus vai iespaidīgas piedurknes.

Nelieli papēži

Komforts apvienojumā ar eleganci - miniatūri papēži, kas pēdām liks justies patiešām ērti. Un kurš teicis, ka mode ir nežēlīga?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!