Foto: Shutterstock
Pošoties uz randiņu, mēs vēlamies izskatīties pēc iespējas labāk. Īpaši, ja tā ir viena no pirmajām tikšanās reizēm ar sev simpātisku vīrieti. Šai sakarā iepazīsties ar skaistuma noziegumiem, ko vīrieši pamana uzreiz, un centies tos nepieļaut! Krāsošanās kļūdas apkopojis portāls en.amerikanki.com.

Pārsmaržošanās

Smaržu daudzumam, kas uzpūsts uz ķermeņa, vajadzētu būt tādam, lai tas rosinātu cilvēku aromātu ieelpot vēl un vēl. Ja esi iesmaržojusies tā, ka smaržo viss kvartāls, tev izejot no mājām, vīrietis noteikti nebūs priecīgs. Turklāt atceries, ka stiprā dzimuma pārstāvjiem patīk smaržas sajust, nevis ar tām piesūkties pašiem. Esi uzmanīga ar smaržu daudzumu, ko lieto, un ņem vērā, ka, ja tās nejūti pati, tad tas nebūt nenozīmē, ka aromātu nejūt arī citi.

Bieza tonālā krēma kārta

Tonālajam krēmam tavs ādas tonis un tekstūra ir jāizlīdzina, nevis jāpaslēpj pavisam. Ja tas pievērš uzmanību pats par sevi, tad zini, ka esi nošāvusi greizi ar toni vai tonālā krēma daudzumu. 

Novērs šo kļūdu, izvēloties toni, kas saplūst ar tavu ādu, un neaizmirsti tonālo krēmu izlīdzināt – īpaši, gar žokļa līniju.

Spīdīgas acu ēnas

Ja pusaudža gados tās izskatījās kaut cik pieņemami, tad, sasniedzot pieauguša cilvēka vecumu, ieteicams izvēlēties matētas acu ēnas, apgalvo grima eksperti. Pirmkārt, pārlieku spožas ēnas ikdienā izskatās muļķīgi, otrkārt – ja būsi uzkrāsojusi dūmakainas acis, nežēlojot ne skropstu tušu, ne laineri, un vēl izvēlējusies spīdīgas ēnas, vīrietis šo kļūdu noteikti pamanīs.

Saķepušas skropstas

Garas skropstas izskatās skaisti, taču, ja tās ir saķepinājusi tuša vai arī zem acīm ir tās atlikumi, efekts zudīs acumirklī. Izvēlies tušu, kas tavām skropstām piedod apjomu un garumu, tās nesaķepinot, kā arī, ja zem acīm vienmēr veidojas melni pleķi, krāso skropstas ar ūdensnoturīgu skropstu tušu!

Atauguši matiņi

Ne grimam, ne frizūrai, ne apģērbam nebūs nozīmes, ja tavas paduses vai kājas izmisīgi sauks pēc vaksētāja vai vismaz skuvekļa. Nepieļauj šo kļūdu un atceries, ka arī nedaudz atauguši matiņi padusēs izskatās atbaidoši.

Sausa āda

Sausa āda vīrietim rada automātisku aizliegumu tev pieskarties. Raupji elkoņi un saplaisājuši papēži nekādi nav saskaņojami ar glāstiem un arī smalkiem apaviem un apģērbu. Rūpējies par sevi, ādu mitrinot un tā pasargājot to no priekšlaicīgas novecošanas.

Neprasmīgi krāsotas lūpas

Tavām lūpām vīrieti vajadzētu iedvesmot tās noskūpstīt, nevis, piemēram, meklēt krītiņus, lai izkrāsotu pašas lūpas, kamēr to kontūra acīmredzami atšķiras no lūpu dabiskā toņa. Tāpat uzmanies no aizraušanās ar lūpu spīdumiem. Staipīga kārta nebūt neizskatīsies vilinoši, gluži tāpat kā šķībi uzkrāsotas lūpas, krāsai turklāt vēl nonākot uz zobiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!