Foto: Shutterstock
Tiem, kam patīk uzzināt jaunāko par interjera tendencēm, noteikti patiks šī aizraujošā inovācija – 3D sienas, kas ir speciāli sienas segumi ar neparastu faktūru elementiem.

Jebkuru interjeru var padarīt daudzkārt oriģinālāku ar šiem 3D sienas paneļiem, kas ir videi draudzīgi sienas segumi ar neparastiem rakstiem, tekstūrām, krāsām un formām, radot pavisam atšķirīgu kopskatu telpā. Ja pie mums, Latvijā, šāds risinājums ir kaut kas jauns un daudziem vēl neiepazīts, tad ASV šādi sienas paneļi jau atrodami teju katrā mūsdienīgā mājoklī. Amerikāņi pat šīs 3D sienas piedēvējuši kā sinonīmu modernām un stilīgām sienām, un patiesībā tās patiesi izskatās ļoti mūsdienīgi.

3D sienu priekšrocības ir tās, ka tās ir videi draudzīgas, tās piedāvā radīt dažādus efektīvus risinājumus, pilnībā mainot telpas kopējo noskaņu un tās spēj panākt tik efektīvu skatījumu, kādu nespēj neviens sienas krāsojums, tapetes vai foto tapetes. Šie mūsdienīgie sienu paneļi pārsvarā tiek gatavoti no cukurniedru šķiedrām un to maisījumiem, tāpēc arī tās uzskata par videi draudzīgām sienām.

Sienas paneļu dizainus var sastapt visdažādākos – viļnu, spirāles, ziedu, ar ģeometrisku, līganu un taisnu līniju motīviem un elementiem. Tikpat liela dažādības attiecas arī uz toņu izvēli. Tieši šīs dažādības dēļ, sienas paneļus var izvietot gan dažādās sabiedriskās vietās, piemēram, veikalos, salonos, restorānos, gan arī mājokļos, kur ir vēlēšanās padarīt telpu neparastāku. Šāda veida sienu paneļi var palīdzēt padarīt telpu plašāku vai vertikālāku, tāpēc tās derēs mazām istabām, taču izpausties ar iespaidīgākiem paneļiem var lielākās telpās. Katrā ziņā, šīs aktualitāte der jebkurai telpai, atliek vien izvēlēties sev atbilstošāko sienas paneli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!