Foto: TODD GUMMERMAN
Ikviena sieviete vēlas izskatīties pēc iespējas labāk, taču ne katrai no mums ir iespēja iegādāties dārgu zīmolu apģērbus no modes mākslinieku jaunākajām kolekcijām. Šai sakarā lieti noder prasme kombinēt apģērbus un aksesuārus par demokrātiskākām cenām, tāpēc piedāvājam modes blogeres Loras Gamermenas ieteikumus eleganta tēla veidošanai.

Izturīga soma

Izplatītākā kļūda, ko sievietes pieļauj, pērkot somu, ir pakaļdarinājuma iegādāšanās. Somas, kas formas ziņā līdzinās dārgu zīmolu aksesuāriem, bieži vien ir krietni nekvalitatīvākas par somām, kas vizuāli neatgādina kāda konkrēta dizainera darinājumu. Izvēlies izturīga materiāla un stingri nošūtu somu, kas nav pārlieku elastīga – tā uzreiz izskatīsies dārgāka nekā ir patiesībā.

Klasiski krāsu salikumi

Melnbaltie toņi ir nezūdoša vērtība, gluži tāpat kā pelēkā un bēšā krāsa. Centies savu garderobi balstīt uz šiem toņiem, un tu vienmēr izskatīsies eleganta un moderna.

Mākslīgā āda

Izvēloties mākslīgās ādas jaku, esi uzmanīga! Reizēm to pat nevar atšķirt no īstas ādas izstrādājuma, taču nereti materiāls izskatās nekvalitatīvs un acīmredzami lēts. Lai, piemēram, mākslīgās ādas jaka izskatītos labi, izvēlies tādu apģērbu, kam nav auduma detaļu (piemēram, adīta mala), kā arī dod priekšroku melnam, nevis brūnam vai gaišam tonim.

Džinsi, kas neizbalē

Tieši krāsas nomazgāšanās rada lētu un nevīžīgu iespaidu, tāpēc, iegādājoties bikses, centies atrast tādu zīmolu, kura darinājumi neizbalēs pēc pirmajām mazgāšanas reizēm.

Rotaslietas

Pērkot bižutēriju, neiegādājies rotas ar mākslīgiem kristāliem – tie acumirklī nodos to patieso cenu. Tā vietā izvēlies zelta vai sudraba krāsas rotas, kuras, tiklīdz sāks zust to krāsa, varēsi nomainīt pret jaunām. Tiesa, šai sakarā izdevīgāk un prātīgāk gan būtu iegādāties kvalitatīvas rotas no īsta dārgmetāla, taču, ja tev patīk aksesuārus mainīt, vari droši pielietot arī pirmo metodi!

Detaļas

Pērkot drēbes, kas ražotas masu produkcijai, bieži vien 95 procenti apģērba izskatās lieliski, taču kāda detaļa tomēr nodod tā patieso izcelsmi. Tā var būt šķība vīle, plastmasas pogas vai nekvalitatīvs rāvējslēdzējs. Rūpīgi nopēti kāroto apģērbu un, ja iespējams, uzlabo tā trūkumus!

Vairāk ideju stilīgiem apģērbu salikumiem smelies Loras blogā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!