Foto: Publicitātes foto
Lai gan gada siltā sezona ir sākusies, termomtera stabiņš laiku pa laikam tomēr spītīgi noslīd zemāk nekā mēs vēlētos. Šai sakarā neiztrūkstoša garderobes sastāvdaļa joprojām ir mētelis, protams, mainoties auduma biezumam un tekstūrai, atbilstoši jaunajam gadalaikam.

Gadījumā, ja esi apņēmusies savu skapja saturu papildināt ar jaunu mēteli, aicinām tevi iepazīties ar šīs sezonas aktualitātēm pavasara un vasaras mēteļu modē. Lūk, šīs sezonas top tendences!

Oversize stils

Šāds piegriezums jau vairākas sezonas ir aktuāls ne tikai virsdrēbju izvēlē, bet visā garderobē kopumā. Jāatzīst, ka oversize stila mēteļi izskatās lieliski gan smalkas miesasbūves sievietēm, gan lielo izmēru īpašniecēm, maskējot auguma nepilnības. Kombinē oversize mēteli ar taisna peigriezuma biksēm un cluctch somiņu. Savukārt, ja esi gana drosmīga, tēlu vari papildināt ar sportiska stila apaviem, kas pilsētas ielās nodrošinās vajadzīgo komfortu.

Maksi garums

Vēl viena šīs sezonas aktualitāte ir maksi garums. Pagarināti mēteļi, kombinēti ar augstpapēžu apaviem un pieguļošām biksēm ne tikai uzsvērs tavu sievišķību, bet arī vizuāli padarīs augumu garāku un slaidāku.

Vīrišķīgs piegriezums

Ja esi maskulīni stila piekritēja, vīrišķīga piegriezuma mētelis tavā garderobē iederēsies nevainojami. Kombinē to ar sportiskiem apaviem vai izvēlies kontrastu spēles, tēlu akcentējot tieši ar sievišķīgiem aksesuāriem!

Košas krāsas

Tā kā kvalitatīvs mētelis ir viena no garderobes pamatsastāvdaļām, izvēloties to, vari atļauties nedaudz eksperimentēt ar krāsām. Īpaši, ja pārējie apģērbi ieturēti līdzīgas toņkārtas krāsās vai, tieši pretēji, askētiskā stilā. Tā kā šosezon aktuāli ir mēteļi ar apdrukām, šī ir lieliska iespēja ieviest vairāk krāsu savā koptēlā un no tām nenogurt!

Retro stils

Kas gan var būt sievišķīgāks par mēteli, kas izceļ vidukli, kombinējot to ar kleitām un augstpapēžu kurpēm! Ļauj vaļu koķetei sevī un izvēlies trenci, kas teicami akcentēs tava auguma izliekumus!

60. gadi

Līdzi nezūdošajai vērtībai - klasiskam trencim, tikpat lieliski izskatīsies arī 60. gadiem raksturīgi fasoni, kas radīs elegantu un izsmalcinātu koptēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!