Foto: DELFI
Sestdien, 6. jūnijā, Kalnciema kvartālā norisinājās gada lielākais modes un dizaina pasākums "Lielā modes un dizaina diena". Jau otro gadu kvartāla pagalmā pulcējās iecienītākie Latvijas modes un dizaina radītāji, dizaineri, mākslinieki un izplatītāji ar karstākajām kolekcijām, iepriekšējo sezonu izpārdošanām un īpašajiem piedāvājumiem, kā arī gluži svaigi jaunpienācēji, kas plašākai auditorijai savas kolekcijas pieteica pirmo reizi, informē pasākuma organizatori.

Modes un dizaina dienā piedalījās tādi modes zīmoli kā "ZIB*" - ar jauno kolekciju un krāšņu iepriekšējo kolekciju izpārdošanu, "M50" - Miera ielas veikals, kas piedāvāja jaunumus no pašu un sadarbības partneru kolekcijām, popularitāti iemantojušais "QooQoo", zīmols "Malvine.lv", rotaslietu zīmols "YAYOI", "PetraLV", "Skinny Latvian", kā arī virkne citu vietējās modes un dizaina radītāju.

Dienas gaitā par noskaņu rūpēsjās un plates spēlēja Henriks Eliass Zēgners, kā arī pasākuma apmeklētājiem bija iespēja izrotāt savu tēlu ar hennas zīmējumiem, papildinot jauniegūto vasarīgo tēlu arī ar jaunu matu sakārtojumu un grimu izbraukuma salonu studijās.

Par dienas karstāko notikumu kļuva Ginta Budes radīto vīriešu apakšbikšu kolekcijas prezentācija, savukārt pasākuma jaunākos apmeklētājus izklaidēja Petra.lv pārstāves, bērniem nodarbojoties ar rokdarbiem un apgūstot jaunas zināšanas radošā gara izpausmēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!