Foto: Publicitātes foto
Lietuviešu dizainere Julia Janus prezentē pirmo vīriešu apģērbu kolekciju, kas radīta mūsdienīgiem vīriešiem, kas meklē ekskluzivitāti, pašizteiksmi un kvalitāti.

Dizaineri ir pievērsuši uzmanību vīrieša dažādo ķermeņa uzbūvju īpatnībām un formām, tāpēc kolekcijā pieejamo modeļu klāsts ir izmēros no S līdz XXL. Apģērbi ir ražoti no patīkamiem, elastīgiem un viegli kopjamiem audumiem. Krāsas atspoguļo ziemeļnieku atturīgo temperamentu un ir piemērotas gan darbam, gan atpūtas brīžiem. Julia Janus kolekcijā ir izmantoti tikai dabīgi audumi vai audumi, kas apvienoti ar dabīgām šķiedrām. Pirms ražošanas uzsākšanas visi kolekcijas modeļi tiek testēti un rūpīgi pārbaudīti, lai tie būtu ērti un viegli kombinējami. Visa lietuviešu dizaineres zīmola Julia Janus vīriešu apģērbu kolekcija tiek ražota Lietuvā.

Julia Janus džinsu apģērbu kolekcija ir tapusi sadarbībā ar Latvijas dizaineri Agnesi Narņicku (zīmols One Wolf). Džinsi ir radīti vīriešiem un sievietēm, tie ir piemēroti jebkurai sezonai, turklāt tikko konstruētie jaunie džinsa modeļi ir papildināti ar svaigām un progresīvām detaļām.

Katru sezonu Julia Janus piedāvā svīteru kolekciju; tā ir ziemeļnieciska, ar tiem piemītošo stoicismu un to ietekmējuši Baltijas dabā sastopamie toņi. Katram modelim dizaineri izvēlas dabīgu dziju vai arī jauktu, augstas kvalitātes dziju. Viļņā radītās skices tiek sūtītas uz Itāliju, kur veido pirmos apģērbu prototipus, pēc tam tos rūpīgi pārbauda arī Lietuvā. Apģērbus sāk ražot tikai pēc atzinuma, ka tie ir ērti un piemēroti valkāšanai ikdienā.

Kolekcija ir pieejama no šī gada augusta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!