Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties vasaras izskaņai, pamazām sākam plānot arī veicamās izmaiņas savā ierastajā garderobē. Līdzīgi pavasarim, arī rudenī nereti sastopamies ar dilemmu par to, kādus apavus vēl šķietami siltajās dienās un tomēr jau gana vēsajos rītos un vakaros valkāt. Tā kā gada lielāko daļu pavadām slēgtos apavos, ir tikai saprotami, ka sandales cenšamies valkāt pēc iespējas biežāk un ilgāk, lai ļautu pēdām sildīties saules staros. Tomēr tik daudz apģērbu krietni labāk izskatās ar šobrīd tik aktuālajiem baikeru zābakiem… Kā izvēlēties piemērotāko apavu alternatīvu?

Šai sakarā piedāvājam dažādas variācijas sandaļu kombinācijai ar zābakiem, kas ļaus tev nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu, apaviem apvienojot gan stilu, gan komfortu. Lūk, pāris lielisku ideju, kad un kā valkāt kurpes/zābakus ar atkailinātajiem purngaliem, kā arī uzskatāmi minēto stila odziņu piemēri.

Svinīgiem gadījumiem

Šoruden aktuālās kurpes/zābakus vari vilkt ne tikai ikdienā, bet arī saviesīgos pasākumos, kombinējot apavus ar stilīgu kokteiļkleitu vai pat svinīgu tērpu. Izvēlies mežģīņu akcentus, rotājumus un oriģinālas detaļas, kas apavus padarīs izsmalcinātākus par ikdienā valkātajiem un tādējādi pasākuma noskaņai piemērotus.

Ikdienai

Izvēlies apavus ar stabilu un ne pārāk augstu papēdi, kas teicami piestāvēs gan romantiskiem svārkiem ar ziedu rakstu, gan aktuālajiem "boyfriend" tipa džinsiem un ādas jakai, radot mazliet roķīgu tēlu.

Randiņam vai izklaidēm ar draudzenēm

Siksniņas, augsti papēži un kurpes pacēlums, kas izceļ potītes izliekumu. Izvēloties īstos apavus, tu no tiesas iekarosi ne tikai randiņa partnera sirdi, bet pat visu pasauli! Savukārt, izklaidējoties ar draudzenēm, augstie papēži, ko balstīs stabilas siksniņas, ļaus dejot teju visu nakti, tev pat nejūtot nogurumu.

Birojam

Arī pavadot darba dienas birojā, kur apģērba etiķete paredz klasisku stilu un ieturētas krāsas, vari atsvaidzināt savu izskatu ar izteiksmīgām augstpapēžu kurpēm. Vien izvēlies neitrālas krāsas apavus un uzmanies, lai to dizainā nav pārlieku daudz atkailinātas ādas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!