Foto: Publicitātes foto

Veidojot savu garderobi, vairums no mums tajā arvien biežāk iekļauj arī pašmāju dizaineru darinājumus. Vietējo zīmolu pērles ne vienmēr ir cenas ziņā demokrātiskākas par populārajos apģērbu veikalos nopērkamajām, taču tām nenoliedzami piemīt sava īpaša dvēsele. Sadarbībā ar veikalu M50 piedāvājam šobrīd populāro vietējo dizaineru un modes zīmolu apkopojumu, kurā arī tu, iespējams, atradīsi iedvesmu un idejas savas garderobes papildināšanai.

ROTAA

Zīmols piedāvā rokām darinātas pērļu aproces un citus aksesuārus ar latvju zīmēm.

Zane Poriete

Dizainerei ir raksturīgi oriģināli sieviešu apģērbi ar dažādām aplikācijām, kas ikdienu padarīs košāku, savukārt tēlu – pamanāmāku.

Mattilde.lv

Zīmols Mattilde.lv piedāvā augstvērtīgus adījumus dažādu krāsu un materiālu variācijās, kas ziemas periodā ne tikai sasildīs valkātāju, bet arī uzlabos tā noskaņojumu.

Zvēru Dārzs

Ja ikdienā trūkst mazliet brīvības gara, izvēlies Zvēru Dārza apģērbus un mājlietas, kas rotātas ar dažādu dzīvnieku grafiskajām apdrukām!

Foto: Toms Norde

M50

Zīmols piedāvā Latvijā radītas un oriģinālas apģērbu un aksesuāru kolekcijas ikdienai un svētkiem.

Cemme

Ja esi komforta cienītāja, savā garderobē vari iekļaut kādu no iecienītā zīmola Cemme T-krekliem vai džemperiem, kas papildināti ar sietspiedes apdrukām!

RAIN:IS

Zīmola radītie apģērbi un stilīgie aksesuāri īpaši noderēs dāmām, kuras mīl braukt ar velosipēdu vai vienkārši aktīvi bauda dzīvi jebkuros laika apstākļos.

Linotēka

Ja esi pārliecināta, ka mūs vēl piemeklēs ziemai raksturīgais aukstums, un tam vajadzīgs atbilstošs "aprīkojums", dažādus džemperus un ziemas aksesuārus no augstas kvalitātes alpakas vilnas piedāvā zīmols Linotēka.

Foto: Publicitātes foto

GUNA

Iepriekš minēto apģērbu klāstu papildina arī zīmols GUNA, radot elegantus un no tīras alpakas vilnas darinātus aksesuārus un apģērbus – kleitas, svārkus, džemperus u.c.

Malvine.lv

Spilgtām personībām lieti noderēs oriģinālie, rokām darinātie džemperi, tunikas un aksesuāri no Malvine.lv.

Yuta

Yuta sevi ir pierādījis kā moderns apģērbu zīmols dāmām, kuras nekautrējas izcelt savu sievišķību un ar to patiesi lepojas, iedvesmojot arī apkārtējos.

MoshMosh

Zīmola trumpis ir sietspiedes tehnikā apdrukāti t-krekli, tunikas un džemperi ar latvisko zīmju moderniem akcentiem, kas radīs patriotiski mūsdienīgu tēlu.

ZIB*

Daudzu modes dāmu iemīļotais zīmols piedāvā krāšņus apģērbus ar unikālām, detalizētām apdrukām košās krāsās un oriģinālā dizainā, kā arī sievišķīgus un pamanāmus aksesuārus, kas uzburto tēlu veiksmīgi papildinās.

Recycled.lv

Recycled.lv ir mākslinieces Annas Aizsilnieces radīts zīmols, kas pastāv par otrreiz pārstrādātu apģērbu izmantošanu jaunu apģērbu radīšanā. Ja tev tuva ir ekoloģiska dzīvesveida tēma, iespējams, tieši šeit atradīsi sev tuvas stila odziņas!

Vertinski print

Zīmolam raksturīgas interesantas grafikas un portretu variācijas uz sietspiedes tehnikā apdrukātiem apģērbiem.

Wowowo

Zīmola galvenā odziņa ir t-krekli, kleitas sievietēm un aksesuāri (tauriņi, kaklasaites u.c.) ar dažādām apdrukām, kas papildinās tavu tēlu gan ikdienā, gan īpašos mirkļos.

Agate Rubene

Dizainere piedāvā unisex apģērbus ar krāšņām ilustrācijām, kas ļauj mākslu padarīt valkājamu.

Cita Rota

Lielvārdes jostas raksta šalles visdažādāko krāsu variācijās, kā arī smalkas rotaslietas ar etnisko zīmju akcentiem ir viens no pazīstamākajiem pašmāju modes atradumiem, kas rotā ne vienu vien modes dāmu.

RR

Zīmols piedāvā ādas aproces, jostas un portupejas, kas papildinās gan tavu, gan arī mīļotā tēlu.

Sudraba Pīlādzis

Ja esi etniskā stila piekritēja, tavā garderobē lieliski iederēsies zīmola piedāvātās sudraba un bronzas senās rotas.

3 wind knots

Pazīstamais rotu zīmols un tā aproces un kaklarotas ar latvju zīmēm un vēlējumiem ir daudzu modes dāmu iecienītākais aksesuārs. Iespējams, vari to sarūpēt kā dāvanu kādai no draudzenēm, kolēģēm vai ģimenes dāmām?

Artterrace.lv

Zīmols par demokrātisku cenu piedāvā oriģināla dizaina rotas, kas liks atskatīties ne vienam vien skatienam – dažādi auskari, aproču pogas un pulksteņi ar iestrādātām fotogrāfijām tēlu acumirklī padarīs oriģinālu un liks pašas acīm pie rotām pakavēties, neraugoties uz valkāšanas ilgumu.

Foto: Publicitātes foto

Tundra hata

Ja tavā garderobē neiztrūkstošs stila elements ir cepures, vari izvēlēties kādu no Tundra hata darinājumiem, kas izceļas ar oriģinālu dizainu un roku darbu.

Burberga Rada

Zīmols piedāvā koka auskarus, piespraudes un matadatas, kas kalpos kā koķets ikdienas aksesuārs. Lūk, vēl viens veids, kā svinēt savu sievišķību!

KNP

Zīmola produkciju veido mākslinieces Kristīnes Nuķes-Panteļejevas radītās emaljas rotas – piestāvēs radoša stila cienītājām.

Liene Zeiliša

Māksliniece piedāvā ar rokām veidotas ādas rotas ar dažādu dabisko akmeņu akcentiem.

Max Supreme

Tā kā vasara vairs nav aiz kalniem, acis no saulītes paslēp jau laikus! Zīmols piedāvā koka saulesbrilles un optisko briļļu rāmjus.

W.A.Y.

Zīmola odziņa ir krāsainas un jauneklīgas rotas, kas pat drūmākajai dienai piešķils nelielu bezrūpības dzirksti.

Foto: Publicitātes foto

Lazy Sundays

Dienām, kurās darbu jūrā nav rodams pat mazākais mirklis atpūtai, priecīgākam noskaņojumam papildini savu tēlu ar zīmola krāsainajiem skariņu auskariem dažādos garumos!

Taada.Aada

Ja jau kādu laiku domā par ādas izdaiļošanu ar paliekošiem ornamentiem, sākumā sab]vas izjūtas vari pārbaudīt ar zīmola Taada.Aada īslaicīgajiem tetovējumiem dažādā stilistikā.

Jāpiebilst, ka Rīgā iegādājamas arī tuvāku un tālāku kaimiņvalstu zīmolu pērles. Piemēram, Igaunijas zīmola TUUB universāli nēsājamās "trubiņas", kuras iespējams uzvilkt vismaz 10 dažādos veidos un kas ražotas no pārstrādāta poliamīda. Tāpat pozitīvs pārsteigums ir arī lietuviešu zīmols March, kas izveidojis tāfeļkreklu – kreklu ar tāfeles virsmu.Tie nopērkami sievietēm, vīriešiem, kā arī bērniem.

Savukārt lietuviešu zīmola Pando Wear bikses priecē ar ļoti augstas kvalitātes audumiem un smalkām detaļām. Tāpat popularitāti ieguvis arī grieķu zīmols HEEL, kas balstās uz videi draudzīgu apģērbu ražošanu no organiskās kokvilnas un otrreiz izmantojamiem audumiem, informē veikala M50 pārstāve Kitija Krūmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!