Foto: Shutterstock

Nav noslēpums, ka cirtainu matu īpašniecēm matu kopšana bieži vien sagādā raizes, jo nereti, lai saglabātu it kā dabīgo matu izskatu, nākas krietni vien papūlēties. Situāciju vieglāku nepadara arī vējainais un mitrais laiks, kas ap matiem izveido tik nīsto pūku slāni. Lai arī matu kopšanas produktu zīmoli katrs nāk klajā ar saviem līdzekļiem, šoreiz kopā ar iepirkšanās palīgu Zave.lv esmu izvēlējusies dažus matu kopšanas produktus, kas padarīs dzīvi vieglāku un mazinās raizes lokainu matu īpašniecēm.

Lai arī kādi matu kopšanas līdzekļi tiek izmantoti pirms to veidošanas, pēc matu mazgāšanas jāatceras par labu matu masku. Piemēram, "Schwarzkopf BC Bonacure Fibreforce" maska dziļai matu atjaunošanai veic padziļinātu iekšējas struktūras reģenerāciju un noslēdz matu virskārtu, kā arī līdzsvaro mitruma līmeni matos. Maska iekļūst dziļi bojāto matu struktūrā un atjauno matu šķiedras. Izmantojot šo matu masku, bojātie mati neapšaubāmi gūst veselīgāku izskatu.

Iespējams, vērts pamēģināt arī "L´Oreal Paris Mythic Oil Milk Mist" matu uzlabojošo līdzekli, kuru pēc lietošanas nav jāizskalo. Tas uzlabo bojātos matus, padara tos pakļāvīgākus, kā arī piešķir matiem īpašu mirdzumu.

Un, lūk, matu kopšanas līdzeklis, kas savaldīs matus un liks tiem palikt paklausīgākiem! "Moroccanoil" izsmidzināmais līdzeklis gan der jebkuram matu tipam, taču sola pasargāt matus no sprogošanās visos gadalaikos, atstājot tos gludus un viegli veidojamus.

Lai piešķirtu lokām īpašu izteiksmīgumu, varbūt vērts pamēģināt "Moroccanoil Curl Defining Cream". Līdzeklis matus padarīs paklausīgākus, lokas – izteiksmīgākas un kopumā veidos dabisku matu cirtu izskatu. Produkta izplatītāji iesaka pēc līdzekļa izmantošanas matiem ļaut izžūt dabiskā veidā, tā radot vēl labāku efektu un lokas – pārliecinošākas.

"Tigi Bed Head Foxy Curls Extreme Curl Mousse" matu līdzeklis izskatu padarīs īpaši koķetu. Šis "Tigi" produkts ieveidotās lokas garantē saglabāt visas dienas garumā.

Lai cirtas padarītu ne vien vijīgākas, bet arī radītu iespaidīgāku matu apjomu, vērts padomāt par "Schwarzkopf Osis+ Upload For Hair Volume" izmēģināšanu, kurš rezultātu manāmu padara gan pēc apstrādes ar karstumu, gan pēc dabīgas matu izžūšanas.

Lai saglabātu lokas un ieveidoto frizūru, ko apbrīnot var visas dienas garumā, atcerēties var arī par matu laku, kas fiksēs frizūru un ļaus saglabāt satriecošu izskatu.

Dabīgi viļņainus matus palīdzēs izveidot "Schwarzkopf Osis+ Curl Me Soft Cream For Forming Waves", kas nemazinās matu dabisko kustību un savaldīs cirtas, vienlaikus arī matus padarot gludākus.

Un, protams, ieskaties iepirkšanās palīgā Zave.lv, kur atrodami tūkstošiem piedāvājumi no veikaliem visā Latvijā. Ar Zave.lv palīdzību atrodi tuvākos veikalus, kur iegādāties sev nepieciešamās preces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!