Foto: Publicitātes foto
Līdz ar pavasara iestāšanos 14. aprīlī Latvijā ražoto apģērbu zīmols "Vaide" aizvadīja sezonas atklāšanas svētkus uzņēmuma veikalā Rīgā. Svinību ietvaros prezentēta ekskluzīvās apģērbu līnijas "Monic by Vaide" pavasara/vasaras kolekcija ar Latvijas vadošo lielā izmēra modeļu dalību.

"Esam lepni, ka jau vairākus gadus īpaši izveidotā zīmola "Monic by Vaide" kolekcija tiek radīta sadarbībā ar Itālijas modes dizaineriem", stāsta uzņēmuma mārketinga vadītāja Marina Griņina. "Kolekcijas tērpi veidoti sievietēm, kuras vēlas akcentēt sievišķību un eleganci. Kolekcija apvieno sevī klasiskus piegriezumus ar mūsdienīgām modes tendencēm, un kolekcija tiek veidota Latvijā ar Rīgas drēbnieku meistarību un audumu izgatavošanas jaunākajām tehnoloģijām."

"Šajā reizē mēs gribam īpaši akcentēt kolekcijas sievišķību. Plus size modeļu pieaicināšana ir loģisks solis plašās izmēru dažādības dēļ, turklāt ar abām modelēm mēs sadarbojamies jau vairākus gadus dažādu kolekciju katalogu tapšanā," piebilst Griņina.

Jaunā kolekcija ir piesātināta ar spilgtām krāsām un Itālijas saules siltajiem toņiem. Kolekcijas varone atainota kā jutekliska un sievišķīga būtne, kuras klātbūtne rada dzīvespriecīgu atmosfēru. Kolekcijas izstrādē izmantoti visaugstākās kvalitātes audumi – zīds, kokvilna, lins. Pirmo reizi sieviešu kostīmiem tiek piedāvāts risinājums, apvienojot blūzi no zīda un bikses no lina, informē zīmola pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!