Foto: Aiga Rēdmane

Pašmāju modes un dizaina zīmols "Zib*" radījis jaunu apģērbu kolekciju bērniem "Mazie nedarbi". Iedvesmojoties no dzīvespriecīgās enerģijas un lielās zinātkāres, kas piemīt bērniem, izstrādāti īpaši koši un pozitīvi dizaini, informē zīmola pārstāvji.

Zīmola dizaineres, atceroties savus piedzīvojumus un sastrādātās blēņas bērnībā, radījušas mīļus un jautrus zīmējumus ar apdrukām. Krāsainajās apdrukās var sastapt sportiskus meža zvērus, neredzētus okeāna iemītniekus, kā arī nokļūt brīnumainā saldumu zemē un pat susuriņa vārda dienas ballītē. Ar mazu bezrūpības pieskārienu un lielu devu prieka tapusī kolekcija paredzēta ērtai un aktīvai ikdienas valkāšanai.

Lai gan iepriekš zīmols jau bija strādājis pie bērnu apģērbiem, šī kolekcija ietver daudz lielāku un daudzveidīgāku piedāvājumu. Īpaši pavasarim radītas mīkstas džemperkleitas, kupli svārki un ērtas bikses ar lielām kabatām. Tāpat piedāvāti visdažādāko krāsu un motīvu legingi.

Foto: Aiga Rēdmane

Zīmola vadītājas Ingas Priedītes komentārs: "Šo saulaino pavasari esam sagaidījuši ļoti priecīgā noskaņojumā – ar jaunu kolekciju bērniem. Jau zīmējot skices un veidojot modeļus, ļāvāmies bērnišķīgam priekam un vieglumam. To var redzēt arī apdruku motīvos un dzīvīgajās krāsās. Darba procesā iepazināmies un sastrādājāmies ar foršiem un sirsnīgiem bērniem, kas nu jau kļuvuši par "Zib*" draugiem un nāk ciemos uz darbnīcu apskatīties, kā meitenes šuj un konstruē.

Vēl jāpiebilst, ka, strādājot pie šīs bērnu kolekcijas, padomājām, kā iepriecināt mazos puikas un viņu mammas, jo līdz šim pārsvarā koncentrējāmies uz apģērbiem meitenēm. Bet nu jau pamazām varam ietērpt visu ģimeni "Zib*" rokām radītā un izlolotā apģērbā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!