Foto: Publicitātes foto

Pašmāju modes un dizaina zīmols ZIB* radījis jau otro sporta apģērbu kolekciju "Tālāk par finišu", kas iedvesmo sportiskām aktivitātēm gan sievietes, gan vīriešus, informē zīmola pārstāvji.

Jaunā sporta kolekcija bijis rūpīgs darbs visa gada garumā, kas uzsākts neilgi pēc pagājušā gada sporta kolekcijas prezentēšanas. Radīt apģērbus, kas paredzēti sportiskām aktivitātēm, ir krietni lielāks izaicinājums. Sportistu prasības pret apģērbu funkcionalitāti aug ik dienas, jo piedāvājums tirgū ir gana plašs.

Pēc pagājušā gada pieredzes sporta kolekcijas modeļos veikti neskaitāmi uzlabojumi, tādējādi padarot sportošanas procesu vēl komfortablāku. Šogad īpaši uzlabotas sporta bikses, kuru radīšanā tiek izmantots īpašs Power Slim® materiāls, kas ir ļoti patīkams ādai, elpojošs un izturīgs. Tāpat vairāki mazi uzlabojumi veikti arī sporta jakās un topos.

"Pie šī gada sporta kolekcijas esam īpaši rūpīgi pastrādājuši. Tā kā daudzas mūsu komandas meitenes aktīvi sporto – tas bija labākais veids, kā testēt audumus, apģērbu izturību un, pats galvenais, to, vai apģērbs ir ērts sportošanai, jo pat mazākās izmaiņas var nest lielu pievienoto vērtību. Ar prieku varam teikt – esam nonākuši pie rezultāta, kas priecē mūs pašas un, ceram, arī mūsu klientus," teic zīmola pārstāvji.

Apģērbu dizainos atradīsiet tropu mežu burvību, rasas lāses uz palmu lapām un zibenīgos kolibri putnus (starp citu, to spārnu vēzieni var sasniegt pat 200 reižu sekundē), nepieradinātas ziemeļu dabas pieskārienu, košas krāsas, kas motivē un uzlādē jauniem sasniegumiem, kā arī nedaudz no saltajiem ledus kalniem, kuros, tajos atspīdot saules stariem, veidojas krāsu spēles.

Sporta kolekcijas apģērbi ir lieliski piemēroti dažāda veida sportiskām aktivitātēm, kā arī brīvā laika pavadīšanai.

ZIB* jauno sporta kolekciju iespējams aplūkot un iegādāties zīmola internetveikalā www.zibstore.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!