Foto: instagram.com/radiantbambi

Ārzemju medijos atkal uzvirmojis jauns stāsts, kas liek atcerēties mūžseno patiesību – mēs visas esam skaistas. Šoreiz stāsta galvenā varone ir kāda divdesmit vienu gadu veca Ešlija Soto no Floridas, ASV, kura jau no 12 gadu vecuma ir sadzīvojusi ar vitiligo jeb ādas pigmentācijas zudumu, ziņo "Dailymail".

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Feb 18, 2017 at 6:16pm PST

Gadiem ejot, Ešlijas āda kļuva arvien bālāka un bālāka, tāpēc viņa kautri slēpās zem apģērbu kārtām, izvēloties džemperus ar garajām piedurknēm un garās bikses, lai pēc iespējas vairāk nosegtu savu ķermeni. Jāteic, ka meitenei nav gājis viegli, jo apstākļu dēļ viņa esot apcelta arī skolā.

Kādā dienā Ešlijai ienāca prātā apvilkt ar melnu marķieri uz ādas esošos pigmentus. Tajā brīdī viņa saprata, ka tie atgādina pasaules karti. Tas jaunietei ļāva paskatīties uz savām nepilnībām no citas puses, un viņa saprata, ka tajā visā ir saskatāms arī skaistums. Viņa neapstājās pie ķermeņa apgleznojuma vien. Šī nodarbe Ešlijai lika justies ērtāk savā ķermenī un tik daudz neraizēties par saviem šķietamajiem defektiem. "Tagad to, ko daudzi uzskata par defektu, es esmu pārvērtusi skaistākā versijā," viņa teic. "Es vienmēr esmu meklējusi dažādus veidus, lai justos ērti, un es nekad tā nejutos, līdz atklāju šo nodarbi," tā Ešlija, cerot, ka viņas darbi iedvesmos arī citus.

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Feb 20, 2017 at 6:41pm PST

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Jan 13, 2017 at 1:11pm PST

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Dec 17, 2016 at 6:02pm PST

A post shared by Ash Soto (@radiantbambi) on Feb 13, 2017 at 5:03pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!